Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Accelero - Boost de (snelle) groei van jouw bedrijf!
Infosessie - Online

Accelero - Boost de (snelle) groei van jouw bedrijf!

Als ondernemer met een groeiend bedrijf weet jij als geen ander dat er verschillende uitdagingen om de hoek liggen. Anders was je nooit gekomen waar je nu al bent! Op 31 augustus 2022 word je tijdens een gratis online sessie geïnspireerd om deze uitdagingen om te zetten naar een actieplan dat duurzame groei vormgeeft. Maak bovendien kennis met Accelero, de incubator voor ondernemingen met (snelle) groei-ambities.

Good Governance
Netwerking - On- en offline

NW-Good Governance

In het Netwerk Good Governance brengen wij externe adviseurs die zetelen in een Raad van Advies en externe bestuurders die zetelen in een Raad van Bestuur samen.

Lab: Start2Sales in B2B
Opleiding - On- en offline

Lab: Start2Sales in B2B

Tijdens dit lab doorlopen we samen het hele verkoopproces en reiken we je de commerciële handvatten aan die je als startende salesprofessional nodig hebt. 

Infosessie cybersecurity
Infosessie - Online

Infosessie cybersecurity

Cyberveiligheid is voor veel bedrijven een heet hangijzer. Lacunes in de cyberveiligheid kunnen leiden tot het verlies van data, financiële verliezen en reputatieschade.

B2B Invoicing is verplicht vanaf november 2022
Infosessie - Online

Infosessie: update B2B e-invoicing

Ondernemers zullen in de nabije toekomst hun facturen enkel nog op elektronische manier mogen versturen naar alle aanbesteders. Deze verplichting treedt gefaseerd in vanaf november 2022. Deze overgang naar een nieuwe, digitale factureringsvorm zal een brede impact hebben op de financiële en fiscale werking van veel organisaties. Wees voorbereid en schrijf je in voor deze infosessie! 

jobroad
Netwerking - Online

Jobroad 2022

Kandidaten op maat van je vacatures die op voorhand gescreend worden naar de noden van je bedrijf. Wil je vacatures invullen en sta je open voor anderstalig talent? Dan is dit zeker iets voor jou!

Innovation Academy
Activiteit - On- en offline

Innovation Academy

Verhoog de slaagkans van je innovatieproject! Ben jij actief bezig met projecten waarin innovatie een belangrijke rol speelt? Dan wil je niet de grote ideeën die als het ware plots komen neergedaald, maar wel businessideeën die constant gegenereerd kunnen worden.

Human Resources - kameracademie
Opleiding - On- en offline

Cracking the LinkedIn recruitment code

De beste medewerkers aantrekken? Graag. Maar iedereen zit momenteel in hetzelfde schuitje. Er is een overvloed aan mogelijkheden en vacatures, en maar een beperkt aantal profielen om de functies in te vullen. Dan moet je alle middelen inzetten. LinkedIn kan daarbij een fantastische troef zijn, als je het goed aanpakt. Hoe werk je dus efficiënt met LinkedIn om die profielen aan te trekken?

ING
SD  Worx