Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Webinar: Prospectie & closing in 2024

Webinar: Prospectie & closing in 2024

  • Online

VOLZET - In de snel veranderende wereld van sales, waar klanten meer geïnformeerd zijn dan ooit en Generatie Z steeds vaker de beslissingsnemers zijn, staan bedrijven voor uitdagingen op het gebied van prospectie en closing. De traditionele methoden lijken niet langer te volstaan. Maar wat nu?

De traditionele sales aanpak werkt niet meer. 

In onze gratis online infosessie onthullen sales experts Michael Humblet en Jorik Van den Bosch de sleutels tot een succesvolle, moderne salesstrategie. Je ontdekt hoe je:

  • Effectief en schaalbaar prospecteert
  • Je closing rate verhoogt
  • De nieuwste sales technieken en tools implementeert

Voor wie is deze webinar?

Deze sessie is perfect voor salesprofessionals, bedrijfsontwikkelaars, en ondernemers die hun salesaanpak willen moderniseren. Of je nu worstelt met het sluiten van deals, of je prospectievaardigheden wilt aanscherpen, deze sessie biedt waardevolle inzichten.

Over de trainers

Michael Humblet is een meesterverteller over sales op internationale conferenties. Hij is oprichter van School of Sales en heeft met Chaomatic.com meer dan duizend bedrijven geholpen om op te schalen. Al die kennis deelt hij met plezier in zijn Sales Acceleration Show en in zijn twee boeken: Nobody Knows You en Why Now.

Jorik Van den Bosch is een expert op vlak van cold outreaching & customer acquisition. Hij heeft ervaring met complexe en lange B2B sales trajecten en het opzetten van pilots met grote multinationals. Vandaag coacht en begeleidt hij bedrijven in het opzetten van een duurzame salesstructuur en het implementeren van de nieuwste methodieken en tools.


 

Ben je getriggerd? Wil je nòg meer weten?

Deze infosessie is een gratis voorsmaakje op deze driedaagse opleiding met Michael Humblet & Jorik Van den Bosch waarin de topics die hier aan bod komen, in de diepte worden uitgewerkt.

Ontdek de driedaagse opleiding

vlaio

Contactpersoon

Katrien Van Damme

Adviseur Plato - Groei, Opvolging & Overname

Wanneer

Prijs

Gratis

VOLZET 

Wil je je op de wachtlijst zetten? Mail dan naar inschrijvingen.vb@voka.be

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus