Skip to main content

Activiteiten

Voka gaat maximaal digitaal en digitaliseert waar mogelijk zijn opleidings- en netwerkaanbod. Activiteiten waar face-to-face contact onontbeerlijk is, worden verplaatst naar een latere datum.

Logo Kameracademie
  • Online
Opleiding

Summerschool Financieel management voor niet-financiëlen

De huidige Corona-crisis toonde nog eens hoe belangrijk het is om als ondernemer of manager de financiële cijfers van je onderneming in de vingers te hebben. Deze Summerschool, bestaande uit twee delen, helpt je je cijfers te analyseren en begrijpen en op basis hiervan de juiste beslissingen te maken over nieuwe businesscases.

Activiteit KamerAcademie
  • Online
Opleiding

Summerschool optimaliseer je sales post Covid-19

In onzekere tijden is het soms zoeken naar manieren om je sales op te krikken. In drie halve dagen geven we handvaten mee om gestructureerd naar je sales te kijken, de aanpak ervan te versterken en onderbouwde communicatietechnieken om te overtuigen.

Summerschool Conflictsituaties ontmijnen in Corona tijden
  • Online
Opleiding

Summerschool Conflictsituaties ontmijnen in Corona tijden

Conflicten zijn er sinds we hebben leren praten … en zullen er altijd zijn. Conflicten gaan met waardevolle energie lopen en zorgen voor effectiviteitsverlies. Daarenboven verhoogt tijdens crisismomenten de kans op conflicten… Hoe komt dat juist? Hoe gaan we daar het beste mee om? Wat kunnen we er uit leren voor de toekomst?

Kameracademie
  • Online
Opleiding

Summerschool: Je HR-beleid in het nieuwe normaal

Het nieuwe normaal heeft een impact op ons ondernemen. Niet enkel de organisatie past zich aan, ook het personeel. Dit brengt een heleboel uitdagingen met zich mee. Tijdens deze summerschool begeleidt specialist Hura jullie in kleine groep. (max 8 deelnemers). Gedurende 3 online interactieve sessies en een persoonlijk coaching-moment krijg je concrete tools aangereikt . Deze helpen je om onderbouwde HR-beslissingen te kunnen nemen in deze bijzondere tijden.  

Logo Kameracademie
Opleiding

The 7 Habits of Highly Effective People®

Bekroond als het beste persoonlijk leiderschapsprogramma ter wereld helpt The 7 Habits of Highly Effective People®, de tijdloze principes van effectiviteit in lijn met moderne technologie en toepassingen, om jouw doelstellingen te bereiken.

ka
  • Online
Opleiding

online opleiding Hoe mijn internationaal business model veranderen in een meer Covid-19 proof model?

Hoera! Na een lange droge Corona lock-down gaan, naast de scholen en de horeca, ook de landsgrenzen weer open. De internationale handel komt weer langzaam op gang. Hoera! Je export team kan er weer volop invliegen (gauw ook weer letterlijk) en die buitenlandse afzetmarkten bedienen.

Activiteit KamerAcademie
  • Online
Opleiding

Lab Cybersecurity

Niet enkel grote organisaties en instellingen zijn doelwitten van hackers en cybercriminelen. Ook KMO’s krijgen hier in toenemende mate mee te maken. Je leert in dit opleidingstraject hoe je je hier optimaal tegen beschermt en je gaat naar huis met een concreet plan op maat van je eigen organisatie.

activiteit KA
  • Online
Opleiding

Summerschool Growth Marketing

De klassieke manieren van marketing volstaan niet meer. Stilstaan is achteruitgaan. Maar naar waar kunnen we evolueren? Wat zijn nieuwe manieren om met marketing om te gaan? Het is een vraagstuk waar u tijdens deze opleiding met aan de slag gaat.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse