Skip to main content

Activiteiten

Voka verplaatst alle geplande events en opleidingen

 

De geplande activiteiten worden verplaatst naar een tijdstip na 19 april. Daarmee volgen we de richtlijnen van de overheid en zetten we de gezondheid van onze leden en medewerkers op de eerste plaats.

 

Tegelijk zullen we onze dienstverlening versterken om ondernemingen zoveel mogelijk te ondersteunen en adviseren tijdens deze crisis. Voka blijft zijn leden uitgebreid informeren over de laatste stand van zaken betreffende nieuwe steunmaatregelen.

Voor de laatste updates: check www.voka.be/coronavirus-faq

Btw en douane
Opleiding

Seminarie: Btw en douane: aandachtspunten bij in- en uitvoer

Bij transacties met landen buiten de Europese Unie, gaan btw en douane hand in hand.  We behandelen de voornaamste raakvlakken en pijnpunten waarmee ondernemingen kunnen geconfronteerd worden. We besteden ook aandacht aan de documentenstroom die hiermee gepaard gaat.

Lab: Growth Marketing
Opleiding

Lab: Growth Marketing

Hoe kunt u op een korte tijd met beperkte middelen een bedrijf snel laten groeien? Voor velen de vraag van één miljoen. Maar wij hebben het antwoord: Growth Marketing.

vakbonden
Opleiding

Seminarie: Omgaan met vakbonden

Heeft u bij het sociaal overleg ook soms de indruk meer te ondergaan dan te ondernemen? Zou u in de ondernemingsraad liever thema's behandelen die relevant zijn voor de toekomst in plaats van bezig te zijn met discussies over het verleden? En hoe zit het met de 'nodige tijd'?

rekruteren via sociale media
Opleiding

Seminarie: Rekruteren via sociale media

Hoe schakelt u sociale media in voor een goede online reputatie, employer branding en referral recruitment? Hoe zet u de kracht van sociale media in voor het werven van kwalitatieve kandidaten? Welke sociale media kanalen kunt u inzetten voor het vinden van welke doelgroep?  

E-commerce, sociale media en new retail in China
Opleiding

E-commerce, sociale media en new retail in China

In de afgelopen jaren heeft China een pioniersrol ingenomen op het vlak van e-commerce en sociale media. De Chinese consument is heel geïnteresseerd in westerse producten, maar de klassieke e-commerce en sociale mediakanalen die wij kennen, werken niet in China. Bovendien zijn er de afgelopen jaren nieuwe retailconcepten ontstaan in China die onder de noemer ‘New Retail’ heel wat weerklank vinden, ook in het Westen.

Documenten van A tot Z bij internationale handel
Opleiding

Documenten van A tot Z bij internationale handel

Bij het voeren van internationale handel komt een hele stortvloed aan documenten en paperassen te pas. Het blijft echter van kapitaal belang om door het bos de bomen te blijven zien, want inefficiënte documentenopvolging brengt risico’s met zich mee en dit o.a. op het vlak van btw en douane.

futuHr Tech Day
Opleiding

Seminarie: FutuHr Tech Day

Bent u gepassioneerd door hr en geïnteresseerd in de nieuwste technologieën ? Bent u nieuwsgierig naar toepassingen die uw intern en extern hr-beleid eenvoudiger of performanter maken? Wilt u op de hoogte zijn van de laatste hr Tech oplossingen? Dan moet u deze hr Tech Day met stip in uw agenda zetten! 

CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx