Skip to main content

Activiteiten

warehouse scouting
Opleiding

Warehouse Scouting 2021

Scouten, of vrij vertaald 'speuren naar talent'. Bijleren van vier bedrijven die toonaangevend zijn op vlak van warehousing, de interne logistiek van uw bedrijf! Vier slimme bedrijven openen hun deuren voor ons. Naast een technische uiteenzetting, krijgen we een exclusieve en interactieve rondleiding in deze ondernemingen.

Lab: Hoe mijn bedrijf financieel managen in 5 stappen?
Opleiding

Lab: Hoe mijn bedrijf financieel managen in 5 stappen?

Bent u aangewezen op uw boekhouder om uw balans en resultatenrekening te begrijpen? Vindt u het moeilijk om beslissingen te nemen op basis van uw financiële resultaten? Voelt u zich onzeker in gesprekken met financiële partijen zoals banken en investeerders? Dan is dit Lab iets echt iets voor u!

teamlid naar teamleider
  • Volzet
Opleiding

Lab: Van teamlid naar teamleider

Iedereen is het erover eens, de stap zetten van teamlid naar teamleider is geen evidentie. Via dit Lab wordt u op een praktische en professionele manier klaargestoomd voor uw nieuwe rol als leidinggevende. 

Seminarie: Business intelligence tools
  • Online
Opleiding

Seminarie: Business intelligence tools

Business intelligence (BI)-software is een soort toepassingssoftware die ontworpen is om gegevens voor business intelligence op te halen, te analyseren, te transformeren en te rapporteren.

Hr Leaders
Opleiding

Hr Leaders

Het nieuwe Leaders traject, bestaande uit 4 sessies, brengt u een combinatie van inspirerende voordrachten en interessante bedrijfsbezoeken. We reiken u graag best practices aan op het gebied van hr.

Sterke videogesprekken met klanten
  • Volzet
Opleiding

Seminarie: Sterke videogesprekken met klanten

Nu we al een aantal maanden ervaring hebben opgedaan met verkoopgesprekken online, en ook onze klanten en prospecten dit wat gewoon zijn geworden, is het tijd om dit verder te professionaliseren.

Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group