Skip to main content

Activiteiten

haven zeebrugge
Opleiding

Havenkennismaking Zeebrugge

Wilt u de haven van Zeebrugge beter leren kennen? Met deze havenkennismaking willen we een concreet beeld geven van de activiteiten en bedrijven in de haven van Zeebrugge.

futuHr Tech Day
Opleiding

Seminarie: FutuHr Tech Day

Bent u gepassioneerd door hr en geïnteresseerd in de nieuwste technologieën ? Bent u nieuwsgierig naar toepassingen die uw intern en extern hr-beleid eenvoudiger of performanter maken? Wilt u op de hoogte zijn van de laatste hr Tech oplossingen? Dan moet u deze hr Tech Day met stip in uw agenda zetten! 

sales
Opleiding

Lab: Sales voor de solo-ondernemer

Een doeltreffende salesaanpak en overtuigende face-to-face verkoopgesprekken zijn een onmisbare factor in een commerciële strategie. Zelfs in tijden van digitale marketing.

feedback
Opleiding

Lab: Feedback geven & krijgen: Hoe kom ik tot een open feedbackcultuur?

Hoe kunnen we mensen op een motiverende manier bijsturen? Maar ook omgekeerd: Hoe krijgen we onze medewerkers zover dat ze ook aan ons feedback geven zonder te vervallen in een klassiek éénrichtingsgesprek? Hoe krijgen we de juiste zaken gedaan door de juiste mensen (lees: niet altijd de zaakvoerder)? 

Office 365
  • Volzet
Opleiding

Seminarie: Haal meer uit uw Office 365

Microsoft Office werd geïntroduceerd in 1989 en blies vorig jaar dus 20 kaarsjes uit. Het spreekt voor zich dat het softwarepakket ondertussen enorm geëvolueerd is, zeker de laatste jaren.

Distributie & dealer marketing
Opleiding

Seminarie: Distributie & dealer marketing

In dit seminarie richten we onze blik, in samenwerking met Minds&More, op internationaal dealermanagement. Zo zullen we u een overzicht geven van de diverse strategische en tactische topics rond “distributie & dealer marketing”.

CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx