Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Lerend Netwerk IT Mechelen-Kempen
Opleiding

Lerend Netwerk IT Kempen

Als IT Manager zoek je voortdurend naar oplossingen op het gebied van Informatie- en communicatietechnologie. Je houdt de vinger aan de pols bij wat je collega's en je bedrijf nodig hebben, voert onderhandelingen met leveranciers, houdt de data van je bedrijf veilig en de systemen up-to-date.

neuromarketing met Reinout van Zandycke
Opleiding

Lab Neuromarketing: overtuigen in marketing en sales.

Wist je dat je er simpele technieken uit de psychologie bestaan waarmee je je overtuigingskracht verhoogt en meer verkocht krijgt? Reinout Van Zandycke legt je met concrete tips en inzichten en heel veel Vlaamse voorbeelden uit de neuromarketing uit hoe je psychologie, marketing en data-inzichten in je voordeel kan laten uitdraaien.

Digital Finance
Opleiding

Digital Finance Lab

Om te overleven moeten ondernemingen wendbaar en flexibel zijn. Digitale transformatie is hierbij essentieel. Ook het financiële departement ontsnapt hier niet aan.

Foto Topvrouwen
Opleiding

Netwerk Topvrouwen 2022-2023

De Topvrouwen community van Voka Mechelen-Kempen brengt zakenvrouwen samen en maakt ze zichtbaar. De focus ligt op connectie en persoonlijke groei. Je versterkt jezelf, je netwerk en daarmee ook je zakelijke opportuniteiten. Telkens verrassende ontmoetingen in een verfijnd kader. Catering inclusief.

Lerend Netwerk Learning & Development
Opleiding

Lerend Netwerk Learning & Development

Voor de groei van een onderneming is het Human capital /potential enorm belangrijk, hierin speelt de L&D een belangrijke rol. In het Lerend Netwerk Learning & Development ontmoet je gelijkgestemden met dezelfde uitdagingen.

Lerend Netwerk Aankoop Mechelen-Kempen
Opleiding

Lerend Netwerk Aankoop

Toets jij graag je ideeën af met een groep gelijkgestemde? Blijf je graag op de hoogte van de laatste trends in je vak, Dan zit je in het Lerend Netwerk Aankoop op de juiste plek.

Masterclass Circulaire Strategie
Opleiding - On- en offline

Masterclass Circulaire Strategie

21% van de Vlaamse economie is vandaag circulair, en dat cijfer groeit elk jaar. Inzetten op circulariteit is binnen elk bedrijf cruciaal om toekomstgericht en innovatief te blijven, maar de juiste kennis vergaren is niet evident. Deze masterclass helpt je daarbij.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx