Skip to main content

Activiteiten

Artificial intelligence
  • Online
Opleiding

DIGILAB: Artificiële Intelligentie

Hoe kunnen data en Artificiële Intelligentie de inzichten binnen je organisatie verhogen en de processen verbeteren? Deze opleiding vereist geen voorkennis, wel gezonde interesse in data en technologie.

Supply Chain Business Network
Opleiding

Supply Chain Management Business Network

Logistiek en supply chain management nemen een vooraanstaande plaats in binnen uw bedrijf. U hebt de nodige ervaring in deze branche, maar wil toch nog bijleren van collega’s in uw vakgebied.

De (digitale) CMR - vrachtbrief
  • Online
Opleiding

De (digitale) CMR - vrachtbrief

Wat zijn je verplichtingen als transportverantwoordelijke? Hoe zit het met je aansprakelijkheid van de afzender en de vervoerder? Krijg een grondig inzicht in het CMR-verdrag tijdens dit seminarie op dinsdag 25 mei.

onboarden
  • Volzet
  • Online
Opleiding

Het nieuwe onboarden

Een nieuwe medewerker snel, maar toch diepgaand integreren in zijn/haar team zowel on- als offline.

Omslag_MBA_Highlights
Opleiding

MBA Highlights 2021

Altijd al gedroomd van een MBA? Klaar voor een carrièreboost? Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management een exclusieve opleidingsreeks op vlak van ondernemerschap en management: MBA Highlights. Deze opleiding combineert academische kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling en heeft als doel bedrijven te helpen groeien op een duurzame wijze.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl