Skip to main content
  • Activiteiten - Mechelen-Kempen

Activiteiten - Mechelen-Kempen

Logo financieel
Opleiding - Online

Schriftelijk debiteurenbeheer: rappelbrieven

Onbetaalde facturen blijven een permanente zorg in het bedrijfsleven, zeker in crisistijd. De redenen waarom een klant laat betaalt, zijn zeer divers: financiële problemen, moedwil, klachten, eigen betaaltermijn …  Correct reageren op al deze ‘argumenten’ is niet altijd evident.

footprint
Opleiding

Meet de CO2-voetafdruk van jouw bedrijf

Weet jij hoeveel CO2 jouw bedrijf uitstoot? Het kan nochtans helpen om efficiënter aan de slag te gaan én financieel te besparen. Maar hoe pak je dataan? Deze workshop helpt je om zelf je CO2-voetafdruk te leren berekenen en een actieplan op te stellen voor de reductie ervan.

strategic
Opleiding

Strategisch vooruitdenken en scenarioplanning

De COVID-19 pandemie leert ons dat we nooit genoeg voorbereid kunnen zijn op ‘What if’ gebeurtenissen. Ga de toekomst zelfzeker tegemoet na een korte onderdompeling in de theorie en praktijk van toekomstonderzoek. Met als doel om strategische beslissingen effectiever en efficiënter te kunnen nemen.

crowd
Opleiding

Lab Crowdfunding voor starters

Tijdens het crowdfundingatelier helpen we jou als ondernemer om een succesvolle campagne op te zetten zodat je voldoende financiering kan ophalen voor jouw project. In vier sessies begeleiden we jou naar een afgewerkte campagne die klaar is om gelanceerd te worden.

senior
Opleiding

Leiding geven voor bedrijfsleiding en senior management

Coachend leidinggeven zorgt voor optimale activering van je medewerkers. Essentiële vragen daarbij: hoe werk je als leider optimaal met andere mensen samen? Hoe kan je anderen sturen, motiveren en succesvol laten zijn? Hoe kan je de ontwikkeling van creativiteit en talent aanmoedigen? Hoe kan je jouw motivatie en engagement op anderen overdragen om samen het belang van de organisatie te dienen? Hoe kan je best omgaan met weerstand en dualiteit?

ata carnet
Opleiding - Online

Beperk invoerformaliteiten met het ATA carnet

Kijk je uit naar de eerste buitenlandse beurs, tentoonstelling of sportwedstrijd na corona? Wil je prototypes aan jouw buitenlandse klanten voorleggen? Ga je naar het buitenland om er een reportage te draaien? Heb je een renovatieproject buiten Europa? En wil je de douanedoorgang eenvoudiger en sneller laten verlopen?

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx