Skip to main content
  • Activiteiten - West-Vlaanderen

Activiteiten - West-Vlaanderen

Rusland
Opleiding - On- en offline

Beyond Borders Rusland

Mercurio Beyond Borders is er voor ondernemingen die al internationaal actief zijn en die nieuwe markten willen veroveren of er hun positie lokaal willen versterken. In deze Beyond Borders Rusland begeleiden wij u samen met verschillende experten in de Russische markt en sluit u het traject af me

Lerend Netwerk Artificial Intelligence
Opleiding

Lerend Netwerk Artificial Intelligence

Is uw onderneming klaar om te innoveren en AI-toepassingen te integreren? Wil u liever geen theorie meer maar gewoon de praktijk? Wil u graag uw uitdagingen aftoetsen met ondernemers of managers die in dezelfde fase zitten? Sluit u dan zeker aan bij het Lerend Netwerk AI. 

Seminarie: Digital talent acquisition
Opleiding

Seminarie: Digital talent acquisition

Door werk te maken van talentacquisitie gaat u strategisch te werk om (toekomstige) vacatures in te vullen. Een langetermijnvisie, maar broodnodig om vandaag de dag de toekomstige groei en ontwikkeling van de onderneming aan te kunnen.

Hr Leaders
Opleiding

Hr Leaders

Het HR Leaders traject creëert een lerend netwerk tussen hr-directors uit binnen- en buitenland. Gedurende 4 sessies worden actuele hr-thema’s belicht via diverse praktijkcases uit inspirerende gastbedrijven.

Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group