Skip to main content
  • Activiteiten - West-Vlaanderen

Activiteiten - West-Vlaanderen

MBA Highlights 2022
Opleiding

MBA Highlights 2022

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management deze exclusieve opleidingsreeks op het vlak van ondernemerschap en management.

hr-starter
Opleiding

Lab: De beste route voor hr-starters

Je bent net gestart in een hr-rol, maar je ervaart dat je te weinig kennis heeft binnen enkele belangrijke hr-aspecten? Tijdens dit Lab reiken we je een stappenplan aan zodat je de weg vindt in het brede hr-landschap.

Seminarie: Leer een douaneaangifte lezen, analyseren en opmaken in PLDA
Opleiding - On- en offline

Seminarie: Leer een douaneaangifte lezen, analyseren en opmaken in PLDA

Internationale handel is tegenwoordig niet weg te denken in onze maatschappij. Bijgevolg bij elke internationale transactie (ook naar het VK) horen bijhorende douaneformaliteiten. Als invoerder/uitvoerder blijft de onderneming ultiem verantwoordelijk over de gegevens vermeld op de aangifte.

Design Thinking for Business: de perfecte leidraad voor transformatie en innovatie
Opleiding

Design Thinking for Business: de perfecte leidraad voor digitale transformatie en innovatie

Onderzoek toont aan dat net geen 50% van alle innovaties en 25% van de digitale transformatietrajecten een stille dood sterft. De oorzaak is vaak omdat wat ontwikkeld wordt onvoldoende afgestemd is op de noden en behoeften van de organisatie, de markt en de gebruikers.

Lab: Robotic process automation
Opleiding

Lab: Robotic process automation

Zelf digitale werknemers of software robots creëren om repetitieve handelingen uit te voeren zoals order input, facturatie en andere administratie? Dat kan met Robotic Process Automation of RPA.

Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group