Skip to main content

Activiteiten

Community  Marketing Managers
  • Online
Opleiding

Community Marketing Directors

Ben je als marketing director op zoek naar een klankbord om ervaringen en uitdagingen uit te wisselen? Benieuwd hoe andere marketing directors omgaan met de laatste digital trends?

Digital marketing lab basics
Opleiding

Digital Marketing Lab Basics

Zet jouw bedrijf digitaal op de kaart in 4 praktijkgerichte en interactieve workshops. Schrijf in voor één sessie, meerdere sessies of het volledige Basics traject!

Lerend netwerk Sales Management
Opleiding

Lerend netwerk Sales Management

Het sales team is één van de belangrijkste van elke organisatie. Het zorgt ervoor dat er inkomsten gegenereerd worden, zodat het bedrijf kan groeien. Een weloverwogen salesstrategie is de sleutel tot succes. 

Lerend Netwerk - Production teamleaders
Opleiding

Lerend netwerk Production teamleaders

Het lerend netwerk Production teamleaders biedt direct leidinggevenden de gelegenheid om dagelijkse werkervaringen uit te wisselen met collega's van andere bedrijven. En zo hun leiderschapskwaliteiten aan te scherpen.

MBA Highlights: infosessie 24 maart 2021
Opleiding

MBA Highlights: infosessie 24 maart 2021

Altijd al gedroomd van een MBA? Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management MBA Highlights, een exclusieve opleidingsreeks rond ondernemerschap en management. 

Lerend netwerk Management assistants
Opleiding

Lerend netwerk Management assistants

In dit lerend netwerk gaat een vaste groep management assistants samen aan de slag om, onder professionele begeleiding van experts en via onderlinge ervaringsuitwisseling, kennis en expertise te

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat