Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

marketing kameracademie
Opleiding

LinkedIn company branding

LinkedIn in ondertussen populairder dan ooit met zo'n 4 miljoen accounts in België en wereldwijd zijn er op dit moment 840 miljoen LinkedIn gebruikers. We kunnen met andere woorden concluderen dat jouw doelgroep te vinden is op LinkedIn. In deze leerrijke dag leren we jouw alles over company branding en krijg je van ons alle handvaten en tools om zelf aan de slag te gaan.

Marketing - kameracademie
Opleiding

Eindelijk, marketing en reclame die echt werkt!

Of het nu digitaal is of niet: hoe met straffe content je business doen groeien, leggen we je in deze reeks van 4 sessies uit. Traditionele reclame werkt niet meer. Er is te veel ruis, te veel geschreeuw, te veel “Koop mij! Koop mij!”. Klanten willen tegenwoordig iets anders, ze willen gehoord en geholpen worden. Relevante, persoonlijke reclameboodschappen waar ze echt iets aan hebben is de vraag. Content marketing is daarop hét antwoord.

LinkedIn company branding
Opleiding

LinkedIn company branding

LinkedIn is ondertussen populairder dan ooit met in België alleen al zo'n 4 miljoen actieve accounts en wereldwijd alvast 840 miljoen gebruikers. We kunnen dus stellen dat jouw doelgroep te vinden is op LinkedIn. Past LinkedIn perfect in je B2B-marketingstrategie? Maar weet je als marketeer niet hoe je dit platform optimaal inzet? Dan is deze workshop exact wat je zoekt.

Advies op maat om je ‘Commerciële Intelligentie’ op te drijven
Opleiding

Advies op maat om je 'Commerviële Intelligentie' op te drijven

Hoe kan een verkoper het verschil maken? Het is niet altijd de meest intelligente verkoper die het beste scoort, evenmin hij/zij die het meeste uitleg geeft over zijn product, noch de verkoper met de meeste jaren op de teller. Wat maakt dan het verschil ? Wel, sommige verkopers blinken uit in Commerciële Intelligentie. Succesvolle verkopers werpen naast hun IQ en EQ, ook hun CQ in de strijd! In deze opleiding krijg je hierover concrete tips en inzichten.

Maak van je LinkedIn een salesmachine
Opleiding

Maak van je LinkedIn een salesmachine

LinkedIn is the place to be! Want maar liefst 50 procent van de professionele actieve bevolking voelt er zich thuis. En dat cijfer neemt alleen maar toe. Natuurlijk wil je als verkoper gebruik maken van alle opportuniteiten van dit platform. Maak van LinkedIn in geen tijd je bondgenoot!

Employer branding
Opleiding

Employer branding om de juiste mensen aan te trekken

Medewerkers zoeken, maar niet vinden. Het is een bijzonder hot topic, want voor veel bedrijven is het steeds moeilijker om op het juiste moment de juiste medewerkers aan te trekken. Dan moet je je imago als bedrijf opkrikken. Maar hoe begin je daar nu aan? Een werkgeversimago neerzetten dat duurzaam is?

Omgaan met klachten
Opleiding

Omgaan met klachten

Klagers op de juiste manier gehoor geven, kan je bedrijfsimago een boost geven! Want hoe je omspringt met dat gemor aan de telefoon of die e-mail vol kapitalen, bepaalt mee hoe er over je bedrijf gepraat zal worden. Klagers reageren namelijk heel vaak emotioneel en dat kan snel ontaarden in negativiteit. Ga daarom op een professionele manier aan de slag met een klacht.

Trixxo partner Voka-KvK Limburg
KPMG partner van Voka - KvK Limburg
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo JAM