Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Leiderschap kameracademie
Opleiding

Leiderschap van de toekomst vandaag

Hoe kan ik met mijn stijl van leiderschap mensen langer aan de slag houden? Wat motiveert mijn werknemers nu echt? Leiding geven is meer dan enkel management. Het heeft ook een zeer mensgerichte, zachte kant: motiveren, ontwikkelen en stimuleren. Management en leiderschap zijn allebei even nodig. Daar zal je na deze meerdaagse opleiding nog meer van overtuigd zijn.

Marketing kameracademie
Opleiding

SEO Basics: wat is het en hoe pas ik het toe?

Met SEO geraak je hoger en misschien wel aan de top in de zoekresultaten van Google. SEO - search engine optimization – is het geheel van regels die je in de opbouw van je teksten en website-onderdelen toepast, en op basis waarvan de algoritmes van Google besluiten dat je relevant bent voor je doelpubliek. Uiteraard ben je relevant, leer toch maar deze SEO zodat die robot het ook weet.

Sales kameracademie
Opleiding

Word een expert in telefonisch prospecteren

Je wil als verkoper graag op een vlotte manier afspraken maken maar…. je staat niet te springen om aan telefonische prospectie te doen, je belt niet graag uit angst dat je het deksel op de neus krijgt of dat je te opdringerig overkomt. Dat gevoel kennen we. Ontdek dan in deze workshop hoe telefonisch prospecteren leuk kan zijn en een echte uitdaging wordt!

Marketing - kameracademie
Opleiding

Eindelijk, marketing en reclame die echt werkt!

Traditionele reclame werkt niet meer. Er is te veel ruis, te veel geschreeuw, te veel “Koop mij! Koop mij!”. Klanten willen tegenwoordig iets anders, ze willen gehoord en geholpen worden. Relevante, persoonlijke reclameboodschappen waar ze echt iets aan hebben is de vraag. Content marketing is daarop hét antwoord.

Omzetbooster: Van startup naar scaleup
Opleiding

Omzetbooster: professionaliseer je sales

Het opschalen van je startup is ontzettend spannend én uitdagend. Je maakt van je innovatief business idee een volwaardig bedrijf met klanten, medewerkers, freelancers,... Voka - KvK Limburg, Limburg Startup en het Limburgs incubatorennetwerk slaan de handen in mekaar met E-Volve voor een 2-daags traject voor 10 groeibedrijven.

LinkedIn company branding
Opleiding

LinkedIn company branding

LinkedIn is ondertussen populairder dan ooit met in België alleen al zo'n 4 miljoen actieve accounts en wereldwijd alvast 840 miljoen gebruikers. We kunnen dus stellen dat jouw doelgroep te vinden is op LinkedIn. Past LinkedIn perfect in je B2B-marketingstrategie? Maar weet je als marketeer niet hoe je dit platform optimaal inzet? Dan is deze workshop exact wat je zoekt.

Advies op maat om je ‘Commerciële Intelligentie’ op te drijven
Opleiding

Advies op maat om je 'Commerciële Intelligentie' op te drijven

Hoe kan een verkoper het verschil maken? Het is niet altijd de meest intelligente verkoper die het beste scoort, evenmin hij/zij die het meeste uitleg geeft over zijn product, noch de verkoper met de meeste jaren op de teller. Wat maakt dan het verschil? Wel, sommige verkopers blinken uit in Commerciële Intelligentie. Succesvolle verkopers werpen naast hun IQ en EQ, ook hun CQ in de strijd! In deze opleiding krijg je hierover concrete tips en inzichten.

Marketing Kameracademie
Opleiding

Je podcast zorgt voor een ijzersterk klantencontact

Alsmaar meer luisteraars vinden de weg naar hun favoriete kanalen en podcasts. Als je zelf leert om een goede podcast te maken, dan krijg je telkens opnieuw de gefocuste aandacht van die luisteraars. Je deelt zo je kennis en inspiratie met steeds meer klanten.

Maak van je LinkedIn een salesmachine
Opleiding

Maak van je LinkedIn een salesmachine

LinkedIn is the place to be! Want maar liefst 50 procent van de professionele actieve bevolking voelt er zich thuis. En dat cijfer neemt alleen maar toe. Natuurlijk wil je als verkoper gebruik maken van alle opportuniteiten van dit platform. Maak van LinkedIn in geen tijd je bondgenoot!

Employer branding
Opleiding

Employer branding om de juiste mensen aan te trekken

Medewerkers zoeken, maar niet vinden. Het is een bijzonder hot topic, want voor veel bedrijven is het steeds moeilijker om op het juiste moment de juiste medewerkers aan te trekken. Dan moet je je imago als bedrijf opkrikken. Maar hoe begin je daar nu aan? Een werkgeversimago neerzetten dat duurzaam is?

Omgaan met klachten
Opleiding

Omgaan met klachten

Klagers op de juiste manier gehoor geven, kan je bedrijfsimago een boost geven! Want hoe je omspringt met dat gemor aan de telefoon of die e-mail vol kapitalen, bepaalt mee hoe er over je bedrijf gepraat zal worden. Klagers reageren namelijk heel vaak emotioneel en dat kan snel ontaarden in negativiteit. Ga daarom op een professionele manier aan de slag met een klacht.

Sales kameracademie
Opleiding

Verkopen is een vak en kan je dus aanleren

Waarom scoort de ene verkoper aan de lopende band en loopt het bij de andere voor geen meter? Moet je als verkoper geboren worden, zoals wel eens wordt gezegd? Het helpt, maar inzicht in het verkoopproces en het aanscherpen van je eigen vaardigheden kunnen ook van jou een topverkoper maken – en van topverkopers maken we superverkopers.

Marketing kameracademie
Opleiding

Je podcast zorgt voor een ijzersterk klantencontact

Alsmaar meer luisteraars vinden de weg naar hun favoriete kanalen en podcasts. Als je zelf leert om een goede podcast te maken, dan krijg je telkens opnieuw de gefocuste aandacht van die luisteraars. Je deelt zo je kennis en inspiratie met steeds meer klanten.

Trixxo partner Voka-KvK Limburg
KPMG partner van Voka - KvK Limburg
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo JAM