Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

LinkedIn
Limburg
Opleiding

Leer de LinkedIn sales code kraken

LinkedIn is een belangrijk platform voor professionals, en deze workshop richt zich op het benutten van de mogelijkheden van LinkedIn als een effectieve salesmachine. Tijdens de workshop leer je verschillende aspecten van LinkedIn kennen en benutten om je salesactiviteiten te verbeteren. Je leert bijvoorbeeld hoe je het algoritme van LinkedIn kunt gebruiken om je zichtbaarheid en bereik te vergroten. Daarnaast krijg je inzicht in hoe je de juiste contactpersonen binnen een bedrijf kunt vinden, wat van cruciaal belang is bij het opbouwen van relevante relaties voor je verkoopactiviteiten.

Locatie

Genk

Prijs

Leden: €480.00
Niet-leden: €720.00

Masterclass Sales
Limburg
Opleiding

Masterclass Sales: Sales performance enhancement ( Sales Health Radar )

In deze workshop staat het begrip Sales Force Effectiveness of Verkoopsefficiëntie centraal, dat tegenwoordig een essentieel onderdeel is geworden van commerciële organisaties. Hoe efficiënter je verkooporganisatie functioneert, hoe beter je resultaten zullen zijn. Tijdens de workshop worden de verschillende elementen die van invloed zijn op de efficiëntie van de verkooporganisatie onder de loep genomen. De workshop is gebaseerd op de 9 cruciale elementen die bepalend zijn voor het optimaal functioneren van commerciële organisaties.

Locatie

Genk

Prijs

Leden: €480.00
Niet-leden: €720.00

Masterclass Sales
Limburg
Opleiding

Masterclass Sales: Everybody sells

Deze ééndaagse workshop is ontworpen om werknemers van alle afdelingen binnen een bedrijf inzichten en praktische tools te bieden om bij te dragen aan de verkoop van producten of diensten en aan het succes van de onderneming als geheel. Het doel is om een sales perspectief te creëren bij alle medewerkers, zodat ze vanuit waarde gedreven klantencommunicatie kunnen handelen.

Locatie

Hasselt

Prijs

Leden: €480.00
Niet-leden: €720.00

Commerciële intelligentie
Limburg
Opleiding

Commerciële intelligentie

Waar en hoe een verkoper het verschil kan maken. Een no-nonsense workshop op 22 oktober 2024 met een persoonlijke aanpak.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 720,00 excl. BTW 

De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus NXT
SD  Worx
groep jam