Skip to main content

Activiteiten

Industrie 4.0
Infosessie

Voka Tech Visit: Industrie 4.0

Onder impuls van de Fabrieken voor de Toekomst openden in 2019 in onze provincie 5 labo’s waar productiebedrijven beroep kunnen doen op experts inzake industrie 4.0 en op demo- en testinfrastructuur o

Zakendoen met Turkije
Opleiding

Week Internationaal Ondernemen: Zakendoen met Turkije

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen organiseert in het kader van de Week Internationaal Ondernemen samen met Flanders Investment and Trade een gratis infosessie rond zakendoen met Turkije. Ze doet dit om ondernemers met dergelijke ambitie zo goed mogelijk hierop voor te bereiden.

customs academy
Opleiding

Customs Academy Havenbedrijven Zeebrugge

Formaliteiten, douaneregelingen, btw, gunstregimes, ... Ondernemen buiten de EU vereist de juiste kennis van douanezaken. Niets is minder aangenaam dan op barrières stoten bij de douane omdat u enkele zaken over het hoofd heeft gezien.

levenslang leren
Infosessie

Opleiden kan je leren - opleiden is het nieuwe rekruteren.

In 'the war for talent' is niet langer het talent van een werkzoekende van belang, wel zijn motivatie en attitude. Zet de deur bij het ogenblik van de aanwerving iets wijder open en laat vervolgens opleiding en rekrutering door elkaar lopen. Maar hoe pakt u de opleiding van deze nieuwe medewerker dan aan? 

infosessie 28/01
Infosessie

Ontdek Plato met 10 tips in netwerking anno 2020

Op deze roadshow maakt u kennis met het concept van Plato. De Plato-coördinatoren van Voka geven er uitleg over de trajecten, een Plato-peter getuigt over zijn ervaringen en geeft u 10 tips hoe hij zijn netwerk heeft leren ‘gebruiken’. 

sales pitch
Opleiding

Lab: de dubbele driehoek verkoopmethode

Wenst u ook een verkoopsysteem gebaseerd op relatieopbouw? Geen hard selling maar een verkoopmethode op ‘het geven en nemen’ – principe. Wenst u hierin gecoacht te worden? Met deze nieuwe techniek zult u leren uw professionele klanten op een goede manier te benaderen.

customs zeebrugge
Opleiding

De nieuwe Incoterms® 2020: de belangrijkste wijzigingen

De Incoterms® - de internationale standaard die de rechten en plichten van de koper en verkoper bij internationaal transport van goederen regelt - veranderen elke tien jaar. De laatste wijziging was in 2010 en dus komen er nieuwe Incoterms® aan die op 1 januari 2020 van toepassing zullen zijn. Tijdens deze opleiding gaan we dieper in op de belangrijkste wijzigingen.

DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx