Skip to main content

Welt: Ontdek het potentieel van spanningen op de werkvloer

Hoera, een conflict. Ontdek het potentieel van spanningen op de werkvloer!

Gaat jouw tijd ook zo vaak verloren aan brandjes blussen op de werkvloer? Hoeveel energie verlies jij in het overtuigen van je team? Wat is de kost van het niet nakomen van gemaakte afspraken? 

Overal waar mensen samenwerken zijn er spanningen, weerstand en conflicten. Als zaakvoerder, leidinggevende of hr-verantwoordelijke bezorgen ze je de nodige kopzorgen. En niet alleen dat, je verliest er ook tijd en geld mee. 

In deze sessie laten we je zien hoe je anders naar deze dynamieken kan kijken en krijg je tips mee om ze om te zetten in winst.

Op het programma:

•    Interactieve oefeningen
•    Handige modellen
•    Ruimte voor het bespreken van eigen voorbeelden/cases
•    Veel inspiratie om aan de slag te gaan en spanningen op de werkvloer weg te werken

Spreker

Ine Huysentruyt is master in hrm en in sociologie en is erkend bemiddelaar in sociale zaken en arbeidsrelaties. Met haar bureau Atelier Connecter bouwt ze bruggen tussen zaakvoerders en hun teams in hun traject naar een open en verbonden organisatiecultuur. De afgelopen 10+ jaar was ze actief in diverse kmo's als hr-consultant en hr-manager. Ze werkte met zowel eigen als externe teams.

 

ESF

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag