Skip to main content
Sustainable development goals
  • Online

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Na een jaar van geslaagde acties voor een duurzame bedrijfsvoering in lijn met de sustainable development goals (SDG’s) van de Verenigde Naties, worden op donderdag 18 juni de deelnemende bedrijven beloond met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. 

Dit jaar werd er weer hard gewerkt aan duurzame ontwikkeling. Voor de uitreiking van de charters kiezen we dit jaar voor een online editie! Sprekers van VITO en ING zorgen voor een inspiratiemomentje. Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder Voka KvK Mechelen-Kempen, zal de deelnemers online feliciteren. Mooi meegenomen: deelnemers kunnen zich verwachten aan een duurzaam extraatje.

Programma

  • 15u00 – Welkom door Guido Evens en Melissa Dubois
  • 15u15 – Climate Fit Industry door Julie Berckmans (VITO)
  • 15u35 – Hoe banken de duurzame transitie ondersteunen door Hans van den Venne en Bram Massar (ING)
  • 16u10 – Felicitaties van Tom Laveren
  • 16u20 – Feestelijk slot 

Meer informatie

Contacteer Guido Evens via guido.evens@voka.be of 014 56 30 30.

Praktisch

Schrijf je je in, dan bezorgen we je enkele dagen op voorhand een Zoom-link. Volg na het klikken de instructies op je scherm, dan kom je automatisch terecht in onze virtuele eventruimte. Je kan de andere deelnemers zien, net zoals zij jou zullen zien. 
sdg logo  vcdo logo  logo fluvius  cifal unifar  

Contactpersoon

Guido Evens

Senior adviseur

Wanneer

Prijs

Deelnemen is gratis.
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via ann.coninx@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse