Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Plato Vennoten

Eén bedrijf, meerdere vennoten, ontelbare uitdagingen… Wil jij samen met je medevennoten sparren over je uitdagingen met gelijkgezinde ondernemers die in hetzelfde schuitje zitten? Stap dan in de gloednieuwe Plato Vennoten en deel kennis en ervaring.

Plato vennoten foto

 

Ontdek meer over het traject in de verschillende tabs

Samen leren van anderen staat centraal

In dit nieuw managementtraject kom je maandelijks samen met andere medevennootschappen. Uniek aan dit Platotraject is dat je samen met je medevenno(o)t(en) instapt! Plato Vennoten is een leerrijk groeitraject dat jullie de inzichten en methodieken geeft in verschillende bedrijfsdomeinen om samen aan een duurzame strategie te bouwen. Eén die voor elke medevennoot werkt. Naast de traditionele onderwerpen die aan bod komen in een Plato traject wordt er extra aandacht gevestigd op jullie actuele uitdagingen die gepaard gaan met het samen managen van een onderneming.

Adequate begeleiding

Dit traject wordt begeleid door 2 ervaren mentoren en een Voka-coördinator. Zij ondersteunen de sessies vanuit hun eigen kennis en ervaring, brengen externe expertise en getuigenissen waar nodig en modereren de groep om onderlinge kennisdeling en ervaringsuitwisseling te bevorderen. Lees onderaan deze pagina meer over onze mentoren en kom in contact met de Voka-coördinator. 

Doelgroep

Plato Vennoten is exclusief voor medevennootschappen. Samen met je medevenno(o)t(en) wens je een klankbord voor je huidige uitdagingen, wil je de bedrijfsvoering onderling optimaliseren en maximaal inzetten op groei en succes.

 

Vragen? Plan een kort gesprek in met Carolyn

Ik schrijf me nu in

Jullie bepalen zelf de topics die aan bod komen, maar hieronder alvast enkele voorstellen:

 • Hoe bepaal je een duurzame strategie die voor elke medevennoot werkt? 
 • Hoe ga je aan de slag met de verschillende ambities van je medevennoten? 
 • Hoe verdeel je de verantwoordelijkheden onderling? 
 • Wat is de juiste organisatiestructuur voor jouw bedrijf?
 • Hoe los je conflicten op tussen medevennoten?
 • Hoe kan je jouw bedrijfscultuur opbouwen, onderhouden en continu verbeteren?
 • Welke communicatiestrategie bouw je samen met je medevennoten in? 
 • Hoe schep je een helder beeld over de sterktes en zwaktes van je aandeelhouderspositie?
 • De opmaak/optimalisatie van een aandeelhoudersovereenkomst, hoe doe je dat? 
 • Personeel werven en behouden, een blijvende uitdaging. Wat kan je van elkaar leren? 
 • ...

Vragen? Plan een kort gesprek in met Carolyn

De 2-daagse kick-off vindt plaats in februari 2024.
Nadien volgen:

 • 7 maandelijkse sessies, verspreid over 1 jaar
 • 1 raad van advies sessie als finale van het traject
 • 1 informele sessie
 • 1 overkoepelende sessie met alle andere Plato-groepen

Vragen? Plan een kort gesprek in met Carolyn

Mentoren

Camille Meert

Als mentor van deze groep, stel ik mijn persoonlijke ervaring als co-founder, als medevennoot en als mens graag ter beschikking. Ik mag mezelf al 10 jaar ondernemer noemen. Mensen en bedrijven ondersteunen om elke dag al is het maar een beetje - beter te worden ligt in mijn natuur. In 2012 startte ik het eerste rekruteringskantoor op in België, gespecialiseerd in digitale marketing profielen, samen met mijn eerste vennoot. Tijdens dit boeiend traject heb ik ervaren dat mijn passie en drijfveer vooral draait rond mensen en de interne organisatie van een bedrijf. Mensen en bedrijven performant maken, van binnenuit. Dat is de reden dat ik Strictly Human heb opgericht in 2021, met twee nieuwe vennoten. 
Ik ben ervan overtuigd dat dit traject, speciaal gericht naar vennoten, een uiterst waardevolle en rijke ervaring zal zijn waarbij we samen tot de kern gaan van onze relaties en zo sterkere ondernemingen te kunnen neerzetten. Maak alvast kennis via LinkedIn.

CM

Jan Baptist Cooreman

 

De voorbije 10 jaar heb ik honderden mensen en ondernemingen mogen adviseren in juridische en financiële kwesties. Maken van afspraken tussen vennoten, professionaliteit en structuur in de organisatie, oplossen van conflicten, verkopen van bedrijf en financieel inzicht verwerven behoren tot de kern van het werk dat we doen bij Deminor met een uitgesproken pragmatische benadering en “eyes on the goal”. Daarnaast leid ik ook zelf een team en bepaal ik mee de strategie binnen Deminor. Ik kijk er naar uit om voor het 2e jaar op rij mijn kennis en ervaring uit te wisselen met de deelnemers en mee vorm te geven aan de inhoud en kwaliteit van dit traject. 

Jan

Heb je interesse in dit traject? Vul jouw gegevens in en wij contacteren je met meer uitleg!

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Contactpersoon

Carolyn Bednarz

Groeitrajecten - Innovatie

Wanneer

Prijs

€ 1350 per vennoot (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VLAIO