Skip to main content
Digital Academy

Sessie 1: Digitale innovatie en business value

Digitalisering is voor elk bedrijf anders, daarom is het belangrijk om dit op een onderbouwde manier aan te pakken. In deze sessie zoomen we in op het rationele aspect van digitale transformatie: het definiëren van digitale innovatie en het berekenen van de business value aan de hand van een stappenplan.

Digitale innovatie begint met het definiëren van de specifieke uitdagingen van het bedrijf vertrekkende vanuit de markt en de bedrijfsambities. Een visie gebaseerd op inzichten uit de markt en interne expertise is cruciaal om de juiste strategische beslissingen te nemen en impactvolle concepten te vinden.

Dit alles heeft natuurlijk een kostprijs. Het is dan ook belangrijk om de kosten af te wegen ten opzichte van de baten zoals klantgerichtheid en optimale interne processen. Een business case zorgt voor onderbouwde beslissingen. We geven je een concreet voorbeeld door de toelichting van een praktijkgetuigenis van Royal Crown, aankoopgroepering uit Genk.

Voor wie? Iedereen die geïnspireerd wilt worden over hun digitale strategie. Een cruciale eerste stap om dit inzichtelijk te krijgen en de waarde ervan te bepalen.

 

Jouw sprekers

Micha Verboeket, Director, Mediaan Hasselt
Met 100 werknemers verdeeld over drie landen, is Mediaan al 50 jaar dé IT-expert die meekijkt voor jouw digitale innovaties. Zij geloven dat technologie het verschil kan maken voor iedere organisatie. Ongeacht welke industrie, met slimme processen en slimme software-oplossingen loop je altijd een stap vooruit op de concurrentie. Met referenties bij KMO’s tot grote Multi-Nationals, zijn zij de gewezen expert om je onder te dompelen in de technologische evoluties & trends en te analyseren wanneer je welke oplossing kan gebruiken. Technology that makes a difference!
 

David Geuens & Nick Oostvogels, oprichters, ACOMPANY
Het Hasseltse digitaal innovatiebureau ACOMPANY verwierf zopas de Europese licentie van GEMagination, een unieke researchmethode die achterhaalt wat consumenten écht willen nog voor dat ze het zelf kunnen beschrijven. En dat leverde al successen op voor digitale giganten als Apple. De twee oprichters van ACOMPANY, David Geuens en Nick Oostvogels, bespreken onder andere een model dat meer impact voor je digitale investeringen creëert.

Frank Rombouts, Marketing Manager, Royal Crown
Royal Crown is een aankoopgroepering in de keukensector die bestaat uit zelfstandige keukenhandelaars en fabrikanten. Samen aankopen om marges te verbeteren en kosten beter te kunnen spreiden. Zij zullen praktisch stap voor stap tonen hoe zij hun digitale transformatie hebben aangepakt aan de hand van bovengenoemd model en het op die manier tastbaar maken voor de luisteraar.

 

Package deal: bespaar 15% door de hele reeks te volgen

Dit is de eerste sessie van de reeksen Digital Company & Digital Factory.
Wat is het? Samen met een Digital Academy Coach begeleiden we je om een stap verder te zetten in je digitaal verhaal. Dit doen we aan de hand van 6 sessies waarbij inspiratie, praktijkgetuigenissen en discussies waarbij we reflecteren op het einde van de sessies naar mogelijke acties aangereikt.  

Klik hier voor meer info over de 2 reeksen

 

Wie zijn onze Digital Academy Coaches? Klik hier.
Tijdens deze reeks staat het digitaliseren en verbinden van je bedrijfsprocessen centraal. Het doel is om ervoor te zorgen dat je digitale investering maximaal rendement opleveren en zo je bedrijfsprocessen efficiënter maken. Een win voor u én de klant. Hierbij is het belangrijk om alle facetten van het bedrijf onder de loep te nemen: gaande van marketing tot digitale orderverwerking en administratie.

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuille

da

 

In samenwerking met 

ing

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 275,00 (excl. BTW) per sessie

Niet-leden:
€ 355,00 (excl. BTW) per sessie

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo