Skip to main content

Seminarie: Rechten & plichten van bestuurders anno 2022

Wat zijn mijn plichten als bestuurder? Hoever reikt mijn aansprakelijkheid? Wat is mijn verantwoordelijkheid vanuit een Raad van Advies of directiefunctie? Kom het te weten tijdens dit seminarie.

Enerzijds is er de plafonnering in aansprakelijkheid, afhankelijk van de grootte van de onderneming. Maar anderzijds wordt er nu ook ruimer gekeken naar feitelijke bestuurders en bestuursdaden. In dit seminarie gaan we dieper in op de verscherpte bestuurdersaansprakelijkheid. Een niet te missen seminarie voor iedereen die – formeel of feitelijk – daden van bestuur stelt in een vennootschap of vereniging.

Spreker

Advocaat Philippe Mulliez van advocatenkantoor Eubelius is onze gids doorheen de rechten en plichten die de WVV oplegt en biedt aan zowel formele als feitelijke bestuurders.

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kan je terecht bij Steven Stichelbout

Contactpersoon

Steven Stichelbout

Member Services - Overname, opvolging & groei

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro 

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid als je bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Je aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 3 

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar steven.stichelbout@voka.be en dit uiterlijk tot zeven werkdagen voor de start. Bij laattijdige annulatie blijft het volledige bedrag verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in de vorm van foto en/of film – dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag
Accent
DHL
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group