Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Seminarie: Marktonderzoek en partner search in China: de belangrijkste tips & tricks
Seminarie: Marktonderzoek en partner search in China: de belangrijkste tips & tricks

Seminarie: Marktonderzoek en partner search in China: de belangrijkste tips & tricks

Heeft uw onderneming ambities in China? Voka helpt u op weg om de Chinese markt te leren kennen en u zo goed mogelijk voor te bereiden. 

Veel westerse bedrijven met ambities in China hebben beperkte mankracht en financiële mogelijkheden en besteden vaak niet veel aandacht aan marktonderzoek of het screenen van hun potentiële Chinese partners. Het is echter cruciaal om er de markt en de manier van zakendoen te begrijpen, de wensen van uw klanten maar ook de aanwezigheid van eventuele concurrenten, hun producten of diensten, hun prijsstrategie, distributiekanalen, marketing,... Een gebrekkige voorbereiding kan foute verwachtingen creëren en de keuze van een verkeerde Chinese partner kan dramatische gevolgen hebben. 

Tijdens dit seminarie zal u inzicht krijgen in eenvoudige en goedkope manieren om de Chinese markt te leren kennen waardoor u er uw potentieel beter kunt inschatten en een betrouwbare strategie kunt bepalen. Tegelijkertijd zal uitgelegd worden hoe u Chinese partners, distributeurs of leveranciers kunt zoeken en screenen en hoe u met hen kunt onderhandelen. Dit zal geïllustreerd worden met concrete voorbeelden uit de praktijk.

Inschrijven voor deze infosessie kan via deze link. Voor meer info kunt u terecht bij Tom Vermeersch

Doelgroep

Dit seminarie is uitermate geschikt voor bedrijfsleiders, exportmanagers en international sales managers.

Contactpersoon

Tom Vermeersch

Member Services/Internationaal Ondernemen

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro
  • Ambassadors: gratis

Ontbijt, dranken en syllabus zijn inbegrepen in de prijs.

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group