Skip to main content
Voka Ladies

Kick-off Voka Ladies

Omdat het team van Voka West-Vlaanderen steeds inzet op vernieuwing, pakken we dit jaar uit met een vernieuwde Voka Ladies. De community, een professioneel netwerk met focus op ondernemerschap, brengt vrouwelijke ondernemers en kaderleden samen met als doel te adviseren, te inspireren en verbinding te creëren. 

Voka Ladies zorgt voor vier events per jaar, te beginnen met een kick-off event op donderdagavond 14 maart bij Di Coylde in Beernem.

banner

Vrouwelijk ondernemerschap

In het verlengde van de Internationale Vrouwendag zal het kick-off event opgebouwd worden rond het thema 'Heldinnen'. Denk power, sterk ondernemerschap en innovatie met een vrouwelijke touch.

Panelgesprek

Tijdens het kick-off event wordt, voorafgaand aan de netwerkactiviteit, een panelgesprek georganiseerd met Conny Vandendriessche, Founder en Managing Director van House of HR, Stella P en We Are Jane, Julie Lietaer, Strategy Manager bij European Spinning Group en Veerle Lozie, CIO Melexis en CIO of the Year 2014. Vincenzo De Jonghe zal het panelgesprek modereren. 

Programma 

  • 18.30 uur: Onthaal
  • 19.00 uur: Panelgesprek met Conny Vandendriessche, Julie Lietaer en Veerle Lozie
  • 20.00 uur: Netwerking

Meer info

Bent u even enthousiast als ons om samen met gelijkgestemden samen te komen in het teken van ondernemerschap? Inschrijven kan via deze link of door contact op te nemen met Isabelle Callens

Di Coylde

 

Adres

Di Coylde
Sint-Jorisstraat 82
8730 Beernem

Wanneer

Prijs

Exclusief voor Voka-leden: 55 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie kan kosteloos tot 24 uur voor het event via shirley.seynaeve@voka.be. Indien later geannuleerd wordt, blijft het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Logo Voka Ladies

 

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka

Hulp nodig?

CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx