Skip to main content
logo FBH

Family Business Happening 2020

Je bent je er misschien niet van bewust, maar als familiebedrijf heb je vandaag enkele gouden troeven in handen. Jouw klanten zoeken steeds vaker naar businesspartners met een gezicht, partners die een zekere authenticiteit uitstralen en die met passie hun activiteit uitvoeren. 

Met de Voka Family Business Happening willen wij jou en jouw familieleden graag inspireren om jullie business een extra boost te geven. Geen ver-van-jullie-bed show, maar verhalen voor en door andere familiebedrijven die graag de ingrediënten van hun succesvolle recepten, ervaringen en expertise delen met jou en je familieleden.

De Voka Family Business Happening wordt je gratis aangeboden door Voka met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en is exclusief voorbehouden voor familiebedrijven.

Programma

  • 16h00 : Ontvangst
  • 16h30 : Verwelkomingswoord door Tom Laveren, Gedelegeerd bestuurder Voka kvk Mechelen-Kempen
  • 16h45 : Voorstelling & rondleiding in het nieuwe Van Der Valk hotel in Mechelen
  • 17h45 : Panelgesprek rond de financiering van het familiebedrijf in het kader van groei, overname & overdracht met getuigenissen van o.m. Almasy, Horsten International & Antilope-De Bie Printing en experten van PMV, Deloitte & ING.
  • 19h00 : Slotwoord 
  • 19h15 : Familie netwerkbuffet 
  • 21h00 : Einde Family business happening 2020       
     

Logo's partners

 

Contactpersoon

Alain De Cuyper

Ondernemingsadviseur

Adres

Van Der Valk Hotel Mechelen
Rode-Kruisplein 1-4
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Gratis. 
Dit evenement is exclusief voor familiebedrijven.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via kim.kerkhofs@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. 

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.
 

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse