Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • De 10 psychologische trucs voor meer conversie op jouw webshop i.s.m. VAIMO
zizag

De 10 psychologische trucs voor meer conversie op jouw webshop i.s.m. VAIMO

Met deze workshop leer je de 10 psychologische e-commerce trips & tricks en baan je een weg voor meer conversie op jouw webshop. 
 

Winkels gebruiken psychologie al eeuwenlang om klanten te beïnvloeden in hun aankopen. Ze proberen je in een bepaalde stemming te brengen door middel van aangename geuren of een bepaalde muziekstijl. Maar hoe pas je dezelfde psychologische trucs online toe?

Tijdens deze workshop maken we kennis met het emotionele parcours dat een potentiële klant doorloopt. Welke fases zijn er? Wat voelt je bezoeker tijdens elke fase en waar is hij op dat moment naar op zoek? En hoe neem jij je potentiële klant mee tot de laatste fase: conversie? 

Je krijgt tevens uitgebreid uitleg over de 10 principes van e-commerce psychologie en hoe wij deze principes sterk uitgevoerd zagen in de praktijk. 

Daarna nemen we uitgebreid de tijd om kennis met elkaar uit te delen. Zet jij een of meerdere van deze technieken vandaag al (onbewust) in? Zijn er technieken die je graag had ingezet, maar sta je daar toch voor een uitdaging? 

Neem je kans om de mogelijkheden binnen e-commerce psychologie uitgebreid uit te spitten voor jouw onderneming door je vragen te stellen aan e-commerce expert Ruben Evens en aan andere deelnemers die voor dezelfde uitdaging staan: hoe verhoog ik de conversie op mijn webshop? 

Docent

Ruben Evens is e-commerce consultant bij Vaimo voor de Belgische markt. Met ruim 10 jaar ervaring in marketing bij gerenommeerde bedrijven zoals Tesla en Tomorrowland heeft hij een sterke visie op de toekomst van e-commerce.

Doelgroep

Deze workshop richt zich op bedrijfsleiders en managers binnen het team e-commerce, IT of marketing. Iedereen die graag wil leren hoe je je bezoekers verleidt van het binnenkomen op je webshop tot het doorklikken naar je winkelmandje is welkom. 
 

In deze workshop worden maximaal 20 deelnemers toegelaten. 

zigzag

Deze workshop is gratis en onderdeel van het evenement ZigZag naar 2029.
www.voka.be/limburg/zigzag

Met dank aan onze partner

vaimo

 

Adres

Expo Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo