Skip to main content
  • Wat is Plato?

Wat is Plato?

Als kmo-bedrijfsleider is het uitermate belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Ontdek hoe Plato mogelijkheden biedt om te professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen.

Plato biedt antwoorden, dankzij  kennisoverdracht, netwerken en ervaringsuitwisseling.

Tijdens een Plato-sessie behandelt u diverse thema’s rond ondernemerschap die bepaald worden door de behoeften en noden die leven bij ondernemers. Plato werkt als een uitwisselingsplatform: u leert in een vertrouwelijke en open sfeer uit de ervaringen van collega-ondernemers en verwerft zo meer nieuwe inzichten dan ooit tevoren. Leg contact met uw mede-Platonisten, de groepsbegeleiders en de gastexperten tijdens de netwerkmomenten.

Reflectie in kleine groepen, want kwaliteit staat boven kwantiteit.

Bij Plato komt u terecht in een groep die bestaat uit maximum vijftien kmo-zaakvoerders. Op basis van enkele criteria wordt u geplaatst in een groep die het best beantwoordt aan uw noden en verwachtingen. Nadat u in een groep geplaatst bent, nodigen we u uit op de startdag.

Ervaren kaderleden begeleiden de Plato-groepen.

Elke groep krijgt minstens twee begeleiders toegewezen die ofwel een kaderfunctie bekleden binnen hun onderneming, ofwel een doorgewinterde Platonist zijn. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de Plato-deelnemer. Met al uw vragen kunt u bij hen terecht; zij staan klaar om advies te geven en de groep te begeleiden zodat groei en ontwikkeling verzekerd is.

Ontdek de trajecten van Plato Antwerpen-Waasland

Kom meer te weten in onze brochure