Skip to main content
  • Home
  • Zinner Circle @ Brussels Airport
Zinner Circle @ Brussels Airport

Zinner Circle @ Brussels Airport

Zinner Circle @ Brussels Airport

De volgende editie van de Zinner Circle vindt plaats bij Brussels Airport en Aviato, het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport. Deze editie is een uitzonderlijke samenwerking tussen Beci en Voka Vlaams-Brabant. 

Ludo Struyven, professor in Sociology of Education and Work (KULeuven) is de keynote van deze editie en zal ons verder inlichten over de tewerkstelling in de luchthaven.

Beci en Voka Vlaams-Brabant bieden u de gelegenheid om Brussels Airport op een andere manier te ontdekken samen met het uitzicht op de aankomsthal.

'Zinner’ staat voor een topavond op een mooie locatie, een boeiende keynote en een kwalitatieve walking dinner; de ideale gelegenheid om in een aangename sfeer uw professioneel netwerk uit te breiden. 

Programma

18.30 uur: Onthaal

19.00 uur: Welkomstwoord door Piet Demunter, Director Strategic Development, Brussels Airport Company en Simon De Maeseneer, General Manager Aviato – Keynote: Ludo Struyven, professor in Sociology of Education and Work (KULeuven)

20.00 uur: Zinnerwandelbuffet & networking

22.00 uur: De Circle is rond!

 

Meer info?

cathy.vankerckhoven@voka.be 

Partners

Adres

Brussels Airport - Aviato
4th floor
1930 Zaventem

Wanneer

Prijs

Leden van Voka Vlaams-Brabant en Beci betalen 75 euro p.p. excl. btw.

Niet-leden betalen 120 euro p.p. excl. btw. 

Om de netwerking nog te vergroten, mag er een tweede persoon gratis deelnemen. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad