Skip to main content
Voka Opleiding

Word een expert in telefonisch prospecteren

Marketing & Sales

Je wil als verkoper graag op een vlotte manier afspraken maken maar…. je staat niet te springen om aan telefonische prospectie te doen, je belt niet graag uit angst dat je het deksel op de neus krijgt of dat je te opdringerig overkomt. Dat gevoel kennen we. Ontdek dan in deze workshop hoe telefonisch prospecteren leuk kan zijn en een echte uitdaging wordt!

Na deze opleiding ga je naar huis met een persoonlijk actieplan waarmee je je eigen telefonische prospectie optimaliseert. Zo heb je bij je volgende telefoongesprek stevig de touwtjes in handen en ga je recht op je doel (de afspraak) af!


Je leert op een praktische manier:

  • hoe je je optimaal voorbereidt op een gesprek

  • welke structuur je aanhoudt tijdens je telefoontje

  • hoe je een 'neen' ombuigt in een 'ja'
Programma

In deze opleiding verdiep je je in volgende topics:

  • een eigen script
  • de mogelijke valkuilen in je script 
  • hoe het ook kan: een mogelijk script
  • 10 tips voor een goed telefoonscript
  • optimalisering van je eigen script
  • meestvoorkomende tegenargumenten en hoe je ze weerlegt
Doelgroep

Zit je in de actieve verkoop als verkoper, vertegenwoordiger, accountmanager, zelfstandige en/of salesmanager? En wil je je telefonische prospectie optimaliseren? Dan is deze workshop precies wat je zoekt. 

Ook als leidinggevende in de sales volg je deze opleiding. Je ontdekt zelf nuttige tips en een structuur waarmee je je salesploeg ondersteunt en coacht in het prospectieverhaal.

Docent

Jan Lux, zaakvoerder-trainer van Learning by Lux bvba.

Jan heeft zelf in de verkoop gestaan bij bedrijven zoals Philips Consumer Products, Axa Royale Belge en Concentra Media.
Voor dit laatste bedrijf was hij salesmanager en trainer-coach, tot hij in 2006 met zijn eigen bedrijf startte. Limburgse bedrijven die vandaag op zijn diensten een beroep doen zijn Voka, Concentra, Lambrechts NV, SKF Logistics, Ebema, JCB e.a.

korting

 Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 6 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator KamerAcademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 540,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 820,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?