Skip to main content

Motiverende one2one gesprekken

Als leidinggevende is het belangrijk om jouw medewerkers te motiveren tijdens efficiënte one2one gesprekken. Zo beschikken ze over nog meer tools hebben om hun targets te behalen. Tijdens deze opleiding krijg je een concreet format aangereikt dat richting geeft aan je one2one-gesprekken.

Wil je nog meer inzetten op de motivatie van je medewerkers? Wil je hen helpen groeien en ontwikkelen? Tijdens deze sessie leer je hoe je medewerkers beter kan sturen richting organisatiedoelstellingen, hoe je hen kan blijven motiveren en op welke manier je best feedback geeft. En dat allemaal op een snelle en efficiënte manier. 

Programma
  • Theorie: kort en zeer interactief gebracht met filmmateriaal en veel concrete voorbeelden
  • Veel inspirerende oefeningen, individueel of in duo’s. Alle oefeningen kunnen gedaan worden met eigen cases zodat ze echt toepasbaar zijn voor de gesprekken met jouw medewerkers.
  • Veel ruimte voor onderlinge uitwisselmomenten, het stellen van vragen en het delen van ervaringen
Doelgroep
  • Leidinggevenden die zelf leiding geven aan bediende profielen
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het leidinggeven
Docent

Ann Verlinden, eigenaar van Infinio.

Trainer en coach voor leidinggevenden en hoger kader en erkend arbeidsbemiddelaar. Expert in het verbeteren van communicatie tussen leidinggevenden en medewerkers. 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 7 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Hannah Baveco

Coördinator KamerAcademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 450,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo