Skip to main content

Nieuws

Groepsfoto ronde tafel gesprek
Nieuws

Bedrijfsvastgoed in Vlaams-Brabant en Brussel: trends, cijfers en uitdagingen

Bij het krieken van de dag schuiven Peter Cabus (secretaris-generaal van het Vlaamse departement Omgeving), Barbara Deprez (managing partner en oprichter van Beaufort 5), Ann Verresen (general manager bij Structura.Biz), Jan Van Doren (directeur van Voka Metropolitan) en Eric De Pessemier (adviseur belangenbehartiging RO & BTM bij Voka Vlaams- Brabant) samen aan de ontbijttafel. Op het menu? Van gedachten wisselen over bedrijfsvastgoed in de Brusselse rand en bij uitbreiding heel Vlaams-Brabant.

Corona op het werk - Mensura
Nieuws

Corona op het werk - Mensura

Mensura vindt het ook belangrijk om zijn klanten goed en duidelijk te informeren. Zo geven zij praktische raadgevingen en tips om het werk te (blijven) organiseren.

OPINIE - kris kloots
Nieuws

Nieuw vertrouwen wekken

Het Corona-virus slaat hard toe. Het treft de hele samenleving en slaat keihard toe in onze bedrijven. Met vereende krachten van overheid, burgers, bedrijven kunnen we het ergste voorkomen en het tij keren. Maar deze epidemie zal zware wonden nalaten in onze economie.

Look&Fin - ceo
Nieuws

Crowdlender Look&Fin komt KMO’s in nood tegemoet

De Belgische marktleider in de crowdlendingsector Look&Fin heeft zijn beleggerscommunity geraadpleegd om ervoor te zorgen dat het platform de terugbetalingen van een aantal van zijn leners tijdelijk kan opschorten. Lees hier het interview met CEO Frédéric Lévy Morelle.

Illustratie 5G
Nieuws

Missen we de trein van 5G?

Proximus lanceert een 5G-aanbod in 30 gemeenten in België. Het gaat om een light-versie, gebruik makend van de bestaande infrastructuur. Intussen loopt er bij het BIPT een procedure om tegen de zomer bepaalde bandbreedtes voor 5G voorlopig te veilen.

Zo kan jouw bedrijf helpen!
Nieuws

Oproep beschermingsmaterialen

Wil jouw bedrijf onze zorgprofessionals helpen? Voka en Health Community zetten alles op alles om onmisbare beschermingsmiddelen ter beschikking te stellen.

Hans Maertens
Voka-Persbericht

Voka steunt regering Wilmès met volmachten

​Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen, zal de aanpak van de regering Wilmès in de strijd tegen het coronavirus ten volle steunen en er voluit aan meewerken.

Metropolitan Cultural Night
Nieuws

Metropolitan Cultural Night

Kaaitheater geeft ondernemers creatief bad Voka Metropolitan was voor zijn jaarlijkse Cultural Night te gast in het Kaaitheater. De deelnemers kregen er een inspirerend creatief bad.

Jean-Paul Van Avermaet
Nieuws

Veel succes, Jean-Paul!

Woensdag 6 november raakte bekend dat Jean-Paul Van Avermaet, CEO van beveiligingsspecialist G4S, benoemd wordt tot CEO van Bpost.

BMW Brussels
ING
Logo Mensura
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering