Skip to main content

Nieuws

Digitaal onderwijs
Voka-Persbericht

De toekomst van ons onderwijs zal digitaal zijn

De digitalisering van ons onderwijs kwam in een stroomversnelling door de coronacrisis, maar ons land hinkt nog steeds achterop qua ervaring met, kennis over en gebruik van digitale technolo

Een groene realitycheck bij Krinkels Voka stagedag Lotte Stoops en Ingrid Parmentie
Nieuws

Een groene realitycheck bij Krinkels

Dat was de ervaring van de Brusselse parlementsleden Lotte Stoops (Groen) en Ingrid Parmentier (Ecolo) op hun Voka-zomerstage bij landschapsaannemer Krinkels.

Nieuwe fiscale steunmaatregelen voor bedrijven
Nieuws

Nieuwe fiscale steunmaatregelen voor bedrijven

Als gevolg van de COVID-19-pandemie zagen al allerhande fiscale steunmaatregelen het levenslicht. Eén maatregel die daarbij in het oog springt, is de zogenaamde “carry back voor verliezen”.

Fosbury
Nieuws

“Ik zie je op kantoor!” Of toch niet?

Nu bedrijven terug opstarten en werknemers beetje bij beetje terug naar kantoor kunnen, rijst de vraag of alles wel terug naar het oude kan. Moeten kantoren anders ingericht worden voor meer onderlinge afstand? Wordt telewerken voortaan altijd de norm? En wat met de populaire landschapskantoren? We laten enkele experten aan het woord.

Marc Noppen, CEO UZ Brussel
Nieuws

Marc Noppen, CEO UZ Brussel, trekt lessen uit coronacrisis

We zullen onze gezondheidszorg anders moeten organiseren: minder versnippering van bevoegdheden, meer digitaal, en met een financiering die overconsumptie een halt toeroept en waardecreatie beloont. Lees hier welke lessen Marc Noppen, gedelegeerd bestuurder van UZ Brussel, trekt uit de coronacrisis.

Opinie - Kris Cloots
Nieuws

Tijd voor relance dringt

Nu het coronavirus stilaan bedwongen lijkt, is het doel nu om onze economie terug op normaal toerental te krijgen in de komende maanden, en tegelijk de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen om een heropflakkering van de pandemie te counteren. Onze diverse overheden staan voor de belangrijke taak om een gestroomlijnd relancebeleid op te zetten.

BMW Brussels
ING
Logo Mensura
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering