Skip to main content

Nieuws

Mobiliteit in Brussel: wat verandert er in 2021?
Nieuws

Mobiliteit in Brussel: wat verandert er in 2021?

Het nieuwe jaar brengt enkele nieuwe maatregelen voor het verkeer in en naar de hoofdstedelijke regio. Zo komt er een veralgemeende zone 30, worden er verkeersluwe wijken ingericht, en wordt het openbaarvervoersaanbod verder uitgebreid. We lichten de voornaamste maatregelen toe.

Germond
Nieuws

“Brussel kan voorbeeld zijn van duurzaamheid”

“De corona-pandemie verhoogt de aandacht voor duurzaamheid, wat de kern uitmaakt van de activiteiten van Veolia.”  De Fransman Nicolas Germond, algemeen directeur van Veolia België-Luxemburg, is

Finance invest
Nieuws

Vers kapitaal voor groeibedrijven

Finance&Invest.Brussels, de gewestelijke investeringsmaatschappij, zal zijn kapitaalreserve tegen eind dit jaar met 160 miljoen euro aanvullen.

OPINIE - kris kloots
Nieuws

Opinie: The times they are a-changin’

De berichten over de komst van vaccins biedt perspectief om in 2021 komaf te maken met de verwoestende impact van COVID-19 op ons leven en werken. Al zal het nog veel voorzichtigheid vergen.

Bart Van Craeynest
Nieuws

Nieuwe terugval in economische activiteit met 4,5% waarschijnlijk

Corona blijft onze economie onder druk zetten. Volgens onze ramingen is in het vierde kwartaal een nieuwe terugval in economische activiteit met 4,5% waarschijnlijk. Ter vergelijking, de totale economische krimp in de crisis van 2008-2009 bedroeg 3,7%.

Nieuwe steunmaatregelen Brusselse gewest
Nieuws

Nieuwe steunmaatregelen Brusselse gewest

Na de nieuwe verstrengde maatregelen in de strijd tegen de tweede golf in de corona-pandemie, heeft de Brusselse regering eind oktober bijkomende steunmaatregelen gelanceerd voor de meest getroffen se

Sunita Van Heers
Nieuws

De coronabalans van SuReal: “Net gestart en zelf getroffen door het virus, toch blijven we er positief voorstaan”

Het adviesbureau SuReal, gespecialiseerd in duurzaamheid, zal ondanks de huidige coronacrisis op het einde van de rit toch positief eindigen. Dit terwijl bedrijfsleider Sunita Van Heers zelf tijdelijk uitviel door het virus. Ze blijft evenwel positief over de toekomst van haar bedrijf. Sunita: “De waarde van ons human capital kwam extra naar boven en de continuïteit bleef bewaard.”

BMW Brussels
ING
Logo Mensura
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering