Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • FTR Conf zoomt in op de toekomst van werk

FTR Conf zoomt in op de toekomst van werk

  • 23/02/2024

Van 16 tot 21 maart strijkt FTI (Flanders Technology & Innovation) neer in Kortrijk. Het 6-daagse festival over technologie en innovatie wordt feestelijk afgesloten met een b2b-event op donderdag 21 maart. Thema van de avond is ‘The Blurring Lines between Home and the Office’.

Tijdens de FTR Conf zullen keynotespeaker Peter Hinssen en mobiliteitsvisionair Lowie Vermeersch hun ideeën en hun visies delen over hoe werk er in de toekomst uit zal zien. De impact van technologie en de totaal veranderende visie op het concept werk door Gen Z zal de grenzen tussen thuis en kantoor doen vervagen. Het home office van de toekomst kan er dankzij gametechnologie en de Apple Vision Pro als een échte office uit gaan zien. En de zelfrijdende auto van de toekomst wordt de ideale cocon om in te werken. 

Maar er zal niet alleen over gesproken worden. Bezoekers zullen in een interactieve expo ook zelf kunnen ervaren wat die innovatie concreet kan betekenen. Er worden state-of-the-art researchprojecten getoond van de top van onze industrie en kennisinstellingen.

Korting voor Voka-leden 

Leden van Voka - Kamer van Koophandel West- Vlaanderen krijgen korting: zij betalen 96 euro excl. btw in plaats van 123,97 euro. Gebruik daarvoor de kortingscode VOKAlovesFTI

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie