Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Accelero: Snelle groeiers in de spotlights

Accelero: Snelle groeiers in de spotlights

  • 30/11/2023

Welke key beslissingen schuilen achter de groei van MobilityPlus en Elixir Solutions? Kom het te weten in ons exclusief interview met de founders: Carl Bouckaert en Jean-Francois Cheyns

Beide ondernemers namen vorig jaar deel aan Accelero, een intensief traject voor snelgroeiende ondernemingen die hun uitdagingen blootleggen aan andere ondernemers van snelgroeiende bedrijven. We mochten hen beide verwelkomen in onze Voka Studio en we werden geboeid door hun uniek ondernemersverhaal. Lees hieronder even met ons mee!
 

Groeispurt en groeipijnen MobilityPlus

MobilityPlus  reikt bedrijven en hun medewerkers diverse laadoplossingen: van het plaatsen van laadpalen tot het beheer ervan. Elektrische wagens zijn de toekomst en daar bijten ze zich bij MobilityPlus volop in vast. “We willen met ons bedrijf de duurzame transitie versnellen”. 

In 2020 verdrievoudigde hun omzet en gingen ze in zee met investeerders. “Dit zorgde ervoor dat alles in een stroomversnelling geraakte”, vertelt Jean-Francois Cheyns, founder en Co-CEO.  Van een moeizame "stofzuigerverkoop" naar een groeispurt én van groeipijnen naar volharden in je visie en missie: Jean-Francois weet er alles van en deelt het met ons in de korte video hieronder!

Benieuwd naar meer? Beluister zijn volledig verhaal op ons Youtube kanaal!

Groeispurt en groeipijnen Elixir Solutions

Dan even naar Elixir Solutions, de voornaamste partner voor alle Hubspot oplossingen, een consultancy bedrijf gespecialiseerd in marketing, sales en service. Ze differentiëren zich o.a. door het gebruik van add-ons en bieden toegevoegde waarde door het bouwen van specifieke acceleratoren.

Carl Bouckaert, founder van Elixir Solutions, vertelt ons dat het bedrijf met maar liefst 20% tot 70% is gegroeid op jaarbasis. Nu is Elixir Solutions al terug te vinden in Brussel, Parijs, Keulen én binnenkort ook nog eens in Amsterdam. Maar wat waren de pittige momenten in dat forse groeiverhaal? 

Carl Bouckaert deelt het met ons in de video hieronder.

Interesse in zijn volledig verhaal? Bekijk het dan vlug op ons Youtube kanaal!

"Medewerkers konden op een gegeven moment geen koffie meer halen in de keuken, omdat we daar moesten vergaderen wegens een te klein geworden kantoor. We moesten het onder ogen zien dat we de start-up fase voorbij waren."

Jean-Francois Cheyns

Vergaderen op het dak

Intussen is eenieder volledig op hun gemak aan het babbelen in de Voka Studio. We hebben het over de snelle groei bij beide ondernemers, over intern én externe innovatie, over specifieke milestones in hun ondernemingsverhaal en we vragen hen zelfs naar hun secret sauce in ondernemerschap. Zo blijkt vergaderen op het dak een ding te zijn!

De één laat zich omringen door slimmere mensen en gaat kuddegedrag tegen, de ander tracht het bedrijfsDNA en cultuur over te brengen naar andere landen. Zit ook jij nu op het puntje van je stoel? Bekijk dan het volledige interview in de video hieronder! 

Accelero als ultieme katalysator van je bedrijfsgroei

Binnen het Voka Accelero-traject versnel je jouw groei door samen te komen met andere bedrijfsleiders van snelgroeiende bedrijven. Laat je inspireren door de verhalen van Carl, Jean-Francois en nog vele andere succesvolle ondernemers.

Ontdek in de video hieronder hoe Carl en Jean-Francois het Accelero-traject hebben ervaren.

Zet vandaag nog je eerste stap naar een significante groei!

Heeft dit interview je nieuwsgierig gemaakt naar Accelero  en smaakt dit naar meer? 

Bekijk dan nu wat het traject je allemaal te bieden heeft!

Heb je vragen? 

Contacteer Céline Vermeeren en ze helpt je graag verder. 

Contactpersonen

Céline Vermeeren

Arbeidsmarkt - Groeitrajecten

Carolyn Bednarz

Groeitrajecten - Innovatie