Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Duurzaam ondernemen Mechelen-Kempen

Duurzaam ondernemen Mechelen-Kempen

Duurzaam ondernemen Mechelen-Kempen

Ondernemingen die inzetten op duurzaam ondernemen zijn weerbaarder, efficiënter en weten meer talent te behouden.

Duurzaam ondernemen maakt jouw bedrijf futureproof.  Het gaat over omgaan met schaarse grondstoffen, zuinig energieverbruik, investeren in menselijk kapitaal, inspelen op de behoeftes van morgen,…Via het Voka Charter, het Lerend Netwerk, de Business Club en onze opleidingen vind je bij Voka een kwaliteitsvol aanbod om je als bedrijf verder op weg te helpen naar een duurzame toekomst.

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Dit begeleidingstraject is er voor bedrijven die aan de slag willen gaan met de Sustainable Development Goals of de SDG’s van de Verenigde Naties. Stap je in dit traject in, dan verbind je je ertoe om op basis van een actieplan duurzaam te ondernemen.
Realiseer je minimum 10 acties, dan ontvang je een officieel certificaat. Afhankelijk van je engagement kan je SDG Pioneer, SDG Champion of SDG Ambassador worden.

Ontdek het Voka Charter Duurzaam Ondernemen

 

Voka Charter Duurzaam Ondernemen - Groepsfoto uitreiking 2020
Voka Charter Duurzaam Ondernemen - Groepsfoto uitreiking 2021

Lerend Netwerk Duurzaam Ondernemen

In een Lerend Netwerk leer je niet alleen van een expert maar je deelt ook heel wat waardevolle kennis en ervaring met andere bedrijven. Dit netwerk richt zich tot bedrijfsleiders en managers of medewerkers die o.a. actief zijn in HSE, HR, CSR en productie.

Leer de meerwaarde van duurzaam ondernemen kennen

Lerend Netwerk Duurzaam Ondernemen

Business Club Duurzaam Ondernemen

Net zoals het Lerend Netwerk is In de Business Club er voor bedrijfsleiders en managers of medewerkers die actief zijn in o.a. HSE, HR, CSR en productie. Via 5 leerrijke bedrijfsbezoeken met gezellige networking achteraf doe je inspiratie op voor de verduurzaming van jouw bedrijf.

 

Ontdek het programma voor 2023

Voka Business Club Duurzaam Ondernemen
Voka Business Club Duurzaam Ondernemen
Voka Business Club Duurzaam Ondernemen
Voka Business Club Duurzaam Ondernemen

Academie Duurzaam Ondernemen

Voka organiseert op regelmatige basis opleidingen, workshops en inspiratiesessies rond actuele duurzaamheidsthema’s zoals de SDG’s, de Green Deal, waterbeheer, afvalbeheer en duurzaamheidsverslaggeving.

Ontdek het Voka opleidingsaanbod duurzaam ondernemen

Meer weten? Contacteer

Guido Evens

Senior adviseur duurzaam ondernemen

Full bio of Guido Evens