Skip to main content
  • Home
  • Réveillon 2019

Réveillon 2019

De Réveillon draait dit jaar om ontmoeting en inspiratie. Met een goed glas en een verfijnd walking dinner blikken we terug op 2019 en kijken we vol verwachting naar 2020.

Réveillon

 

Renotec, onze gastheer, is een bedrijf met een verhaal. Ze renoveren gebouwen, monumenten en kunstwerken met ambachtelijke kennis en innovatieve technieken. Daarnaast zetten ze maximaal in op duurzaamheid.

In aanwezigheid van Prins Simon de Merode toveren we Renotec voor één avond om tot een inspirerende plek waar ideeën groeien en ondernemers en stakeholders uit onze regio elkaar prikkelen.

!!! Netwerking !!!
Bent u naar iemand op zoek tijdens het event? 
Bij het Voka Meeting Point kan u:

In samenwerking met

réveillon sponsors

 

 

Contactpersoon

Christine Vos

Coördinator events

Adres

Renotec
Winkelomseheide 229
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 95 pp.
€ 85 voor partners en vanaf 10 deelnemers per bedrijf.

Dit event is exclusief voor Voka-leden.
Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Inschrijven kan tot 6/12/2019.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Birgitt.Vanbeckhoven@voka.be tot en met 6/12/2019. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse