Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

West goes A.I.

Hoe maak ik mijn bedrijf efficiënter dankzij A.I.? Voka Lokaal Kempen West nodigt je uit op een boeiende lunchsessie over de impact van kunstmatige intelligentie (AI) op onze bedrijfsvoering.

Tijdens deze lunchsessie:

  • Ontdek je de mogelijkheden van ChatGPT, Midjourney en andere AI-programma's voor jouw dagelijkse activiteiten.
  • Leer je hoe AI je efficiënter kan maken en je bedrijfsprocessen kan optimaliseren.
  • Kom je meer te weten over de potentiële privacy-issues die gepaard gaan met AI.

Spreker

Mattias Vercauteren helpt bedrijven te navigeren door de complexe wereld van AI. Zijn benadering is praktisch en gericht op het toegankelijk maken van geavanceerde AI-concepten voor een breed publiek.

Dankzij Fair Advantage speelt Mattias een cruciale rol in het verwezenlijken van de missie om een gelijk speelveld te creëren in het digitale tijdperk. Door middel van zijn generatieve AI workshops (ChatGPT, Midjourney,...) voorziet hij KMO's van de nodige kennis en vaardigheden om AI-technologieën te integreren in hun bedrijfsprocessen. Dit draagt bij aan het doel van Fair Advantage om AI-technologie te democratiseren, waardoor bedrijven hun volledige potentieel kunnen benutten voor een duurzamere en efficiëntere economie.

Mattias Vercauteren

Programma

12u00: Ontvangst met lunch
12u30: Keynote: De kracht van AI voor jouw bedrijf
13u30: Netwerking
14u00: Einde

Wees erbij en ontdek hoe AI jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in.

 

We kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten op deze inspirerende lunchsessie!

Bestuur Voka Lokaal Kempen West

Fréderick Jonckheere (Kerkstoel), Dominik Verrydt (3-IT), Wim Dewindt (Kalibermaatwerk), Stijn Dirken (Sd schrijnwerkerij), Filip Duwaerts (Ardent Advocaten), Joeri Beneens (Beneens), Gino Dierckx (EMDS).

Meer informatie

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Full bio of Fientje Moerman

Adres

Beneens
Stadsestraat 43
2250 Olen

Wanneer

Prijs

Leden: €35.00
Niet-leden: €55.00

Voorwaarden

Annulatie 

Annuleren kan enkel schriftelijk per e-mail via fatiha.taibi@voka.be tot 2 dagen voor het event. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd. Indien je niet annuleert, kan jouw afwezigheid achteraf geen aanleiding zijn tot terugbetaling. Je kan jezelf zonder bijkomende kosten laten vervangen door een collega als je ons de naamwijziging doorgeeft.

Beeldmateriaal

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.