Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen 'VCDO laureaten 2024'

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen 'VCDO laureaten 2024'

Duurzaam Ondernemen

In 2023 won Reynaers Aluminium met trots de Voka Award voor Duurzaam Ondernemen. Deze erkenning is het gevolg van de voortdurende inzet van het bedrijf voor duurzaamheid en de succesvolle implementatie van Science Based Targets (SBTi).

Deze targets zijn wetenschappelijk onderbouwde doelstellingen die gericht zijn op het verlagen van de CO2 uitstoot. De Voka Award voor Duurzaam Ondernemen erkent de leidende rol en toewijding van Reynaers Aluminium in het verminderen van de milieu-impact en het bevorderen van duurzaam ondernemen.

Met de duurzaamheidstrategie ‘Reynaers ACT’ wil Reynaers Aluminium verder gaan dan de internationaal vastgelegde duurzaamheidsdoelstellingen. Reynaers wil het klimaatakkoord van Parijs helpen realiseren en de opwarming van de aarde onder 2 °C boven het pre-industriële niveau helpen houden.

Dat is ambitieus, maar samen met hun netwerk van vakmannen en met hun partners in de architectuur, de bouw en de bedrijfswereld willen ze absoluut het verschil maken. 

Reynaers ACT bestaat uit 4 cruciale pijlers:

  • Focus op duurzame gebouwen
  • Voorrang aan circulaire producten
  • Duurzame bedrijfsprocessen
  • Én blijvende inzet voor mens en maatschappij

Stuk voor stuk ambitieuze maar hoogstnodige stappen naar een duurzame en leefbare wereld voor toekomstige generaties. Begin 2024 verscheen het duurzaamheidsrapport ‘Our sustainability strategy 2022-2025’.

Ontdek op donderdag 6 juni samen met ons hoe Reynaers een positieve impACT wil creëren door gerichte ACTies te ondernemen.

Programma

  • 15.30u: Onthaal
  • 17.00u: Reynaers ACT
  • 18.30u: Netwerkmoment met walking dinner
  • 21.00u: Einde

Guido Evens

Senior adviseur duurzaam ondernemen

Full bio of Guido Evens

In samenwerking met

Adres

Reynaers Aluminium
Oude Liersebaan 266
2570 Duffel

Wanneer

Prijs

Dit event is bestemd voor de VCDO-deelnemers van Voka Mechelen-Kempen.

Deelnemen is gratis voor 2 personeelsleden, inschrijven is verplicht. Vanaf het 3e personeelslid bedraagt de deelnameprijs €75 p.p.

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden.