Skip to main content
Voka Community -

Voka Welt

Voka Welt

Welt Mechelen-Kempen

Welt zet in op een toekomstgericht HR-beleid om te groeien naar innovatieve, wendbare organisaties. Via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling ga je aan de slag om optimale duurzame  loopbanen te creëren en faciliteren binnen jouw onderneming. Zo haal je het potentieel uit ieder talent!

Hoe?

We starten het traject met het afnemen van een Welt-scan. Dankzij deze scan (gemaakt door AMS) krijg je een goed beeld van jouw HR-beleid. Samen gaan we aan de slag en maken een persoonlijk actieplan. Via persoonlijke coaching, extra opleidingen,… helpen wij je doelstellingen te bereiken. Gelukkig sta je niet alleen met jouw HR-uitdagingen. Tijdens 4 sessies brengen we gelijkgezinden samen. Tijdens dit lerende netwerk zorgen wij voor een boeiende spreker én voldoende ruimte om ervaringen te delen. 
Dit alles kunnen we dankzij ESF volledig gratis aanbieden.  We vragen uiteraard wel 100 procent goesting en engagement! 

Voor wie?

Elke HR-medewerker uit onze regio die een duurzaam HR-beleid wil uitbouwen. 
We hebben groepen voor de meer ervaren HR-manager maar eveneens voor het manusje van alles die plots ook de HR zaken mag regelen. 
Wil je weten of ook jij in een welt-groep past? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer info. 

esf

 

 

 

DCA Bedrijfsbezoek - Getuigenis WELT

Tijdens het bedrijfsbezoek bij DCA geeft Lin De Bruin, HR manager van DCA een testimonial over het Welt-traject. Zo legt ze uit waarom zij mee doen aan Welt en wat hun ervaring is.

"Welt leert je mensen kennen die net als jij met HR bezig zijn. Of je nu een bedrijf van 5, 10 of 100 werknemers hebt, de problemen zijn vaak dezelfde en door ze in groep te bespreken, kom je vaak tot oplossingen. Welt leert je ook je personeelsbeleid op een slimmere manier aanpakken. In dit Welt-traject is ook de geweldige begeleiding van Valerie Hamal niet onopgemerkt gebleven. Ze is er in hele uitdagende coronatijden bijzonder goed in geslaagd om een hele mooie groep samen te brengen, de kioste thema's te kiezen en een zeer mooi eindresultaat neer te zetten."
- Ben Ooms, gedelegeerd bestuurder Ooms woonrealisaties

"In Welt ontmoet je gelijkgezinden en mensen die op dezelfde golflengte zitten. Onze HR-medewerkers leren er de waarden die wij willen uitdragen, want die sluiten volledig aan bij wat wij willen uitstralen. Tegelijk kunnen we aftoetsen bij de andere deelnemers of onze visie de juiste is, hoe de markt hiermee omgaat, maar ook hoe het eventueel anders kan. We laten ons inspireren door de gastsprekers en de andere deelnemers. En op onze beurt kunnen ook wij andere bedrijven inspireren met onze aanpak."
- Louis De Wael, Managing director vervoer Van Dievel
 

banner welt

Aarzel niet ons te contacteren bij vragen

Valerie Hamal

Adviseur onderwijs & arbeidsmarkt

Full bio of Valerie Hamal

Charlotte Pollet

Adviseur onderwijs, arbeidsmarkt en familiebedrijven

Full bio of Charlotte Pollet