Skip to main content
 • Home
 • Limburg
 • Vliegende Starters 2020 - UITGESTELD NAAR 2021

Vliegende Starters 2020 - UITGESTELD NAAR 2021

 • On- en offline

Het evenement Vliegende Starters wordt uitgesteld naar een latere datum ten gevolge van de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Wij volgen de situatie op de voet.

Vliegende Starters staat dit jaar in het teken van de 3 wijzen. Stijn Bijnens (Cegeka), Mieke Neven (Burocad) en Louis Kemps (Itzu) delen hun ondernemersvisie met starters. Ze geven hun advies aan vier Limburgse starters, die elk hun verhaal brengen en hun specifieke uitdagingen aankaarten. Volg Vliegende Starters online of offline!

Stroomt er ondernemersbloed door je aderen? Sta je te popelen om een succesvolle ondernemer te worden? Heb je een idee of ben je al met je project gestart? Maar stoot je op enkele  hindernissen tijdens je avontuur?

Vliegende Starters geeft je een unieke kijk op enkele uitdagingen waarmee een startende ondernemer te kampen krijgt. Vier Limburgse starters doen hun verhaal uit de doeken en kaarten enkele obstakels aan. Drie gepassioneerde Limburgse ondernemers, de '3 wijzen', geven hun leerrijke visie en adviezen op deze startersverhalen. En last but not least: Cegeka-CEO Stijn Bijnens doet zijn ondernemersverhaal uit de doeken.

header

Wat mag je verwachten?

De vliegende start van Stijn Bijnens

Vorig jaar nog ging Stijn Bijnens aan de haal met de Ondernemersprijs Herman Dessers. Als eregast tijdens Applaus 2020, de jaarvergadering van Voka - KvK Limburg blikte hij terug op het afgelopen jaar. Tijdens het interview gaf Bijnens zijn raad aan zij die de droom koesteren om een eigen bedrijf te starten. Zijn eerste advies klinkt duidelijk: "Faal snel!"
> Lees meer

Wil je meer weten over het unieke ondernemersverhaal van Stijn Bijnens? Hij doet alles uit de doeken tijden Vliegende Starters. En bovendien geeft hij graag het nodige advies aan startende ondernemers.

De visie van 3 wijzen

Na het ondernemersverhaal van Stijn Bijnens stellen we jou graag nog twee andere Limburgse ondernemers met de nodige ervaring voor. Samen vormen ze de 3 wijzen!

Wie zijn de 3 wijzen?

Stijn Bijnens (Cegeka)

stijn

Stijn Bijnens is sinds januari 2019 CEO van Cegeka, de Hasseltse IT-groep.

In 1995 richtte hij Ubizen op, een start-up die in 2007 werd verkocht aan Verizon. Daarna werkte hij tien jaar lang voor LRM, de Limburgse Investeringsmaatschappij. Onder zijn bewind werd LRM een belangrijke facilitator van groei voor Limburg.

Stijn Bijnens is een rasechte entrepreneur die weet wat het is om met de laarzen in de modder te staan. Hij won in 2019 de Ondernemersprijs Herman Dessers.

Mieke Neven (Burocad)

miekeMieke Neven is CEO van Burocad, een digitale drukkerij.

Ondernemen zit in het bloed. Neven is namelijk de 3de generatie uit een familie van ondernemers.
Daarnaast deelt zij als LSU coach haar ervaringen met jonge ondernemers en kan men bij haar terecht voor eerstelijnsadvies.

Mieke is een gepassioneerd ondernemer en gek van drukwerk, creativiteit, netwerken en leven!

Louis Kemps (Itzu)

louisLouis Kemps startte als jurist en marketeer in de people business en richtte o.a. de groep Encare (nu Mensura), HR-bedrijf UCare en uitzendkantoor Tobasco op.

Vandaag is hij CEO van Itzu, de overkoepelende holding boven UCare, Tobasco, ServiceNet, ServiceSupport en Service@Home.

Onder zijn motto “Er is altijd een marge tot verbetering” en “als bestaat niet” is Louis Kemps een gedreven ondernemer en coach die mensgericht en waarderend ondernemen hoog in het vaandel draagt.

4 Limburgse starters met 4 uitdagingen

​​​​​​De 3 wijzen reflecteren hun visie over de uitdagingen waarmee Limburgse start-ups geconfronteerd worden. 4 startende ondernemers leggen daarom elk hun specifieke uitdaging op tafel.

Wie zijn de starters?

 • Marijke Beirens (Mumplanner)
 • Christophe Lucas (Intopia)
 • Rudi Princen (Talentscored)
 • Diethard Struelens (Artfuse)

Programma

18u00 - Ontvangst
18u30 - Welkomstwoord 
18u35 - Ondernemersverhaal Stijn Bijnens
19u05 - Voorstelling van de wijzen
19u20 - Twee startersverhalen
19u45 - Reflectie van de 3 wijzen
19u55 - Twee startersverhalen
20u10 - Reflectie van de 3 wijzen
20u20 - Dankwoord en afsluitende netwerkreceptie

Contactpersoon

Liesbeth Peeters

Coördinator events

Adres

Corda Theater - Corda 5
Kempische Steenweg 293
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

50 euro p.p. (excl. BTW) voor leden* en niet-leden van Voka - KvK Limburg.

*Is jouw bedrijf lid van Voka, dan zijn alle medewerkers lid.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Een annulatie dient ons ten laatste een week op voorhand schriftelijk te bereiken, zo niet blijven de kosten verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Wij houden rekening met deze preventiemaatregelen

 • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en respecteren de social distancing, zowel binnen als buiten.
 • Indien er geen 1,5 m afstand kan gegarandeerd worden vragen wij je om je mondmasker te dragen (bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze, bij het binnenkomen en het verlaten van de vergaderzaal, wanneer je naar het toilet gaat,…).
 • Zalen en lokalen worden verlucht, materiaal wordt consequent gedesinfecteerd
 • In ons gebouw geldt een looprichting die aangegeven is op de vloer, gelieve deze te respecteren.
 • Handgels staan ter beschikking in elke zaal en in de hal.

We volgen de situatie op de voet en houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

VDAB
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo