Skip to main content
Netwerken Limburg

Thema netwerken

Themanetwerken zijn ideaal voor de bedrijfsleiders, kaderleden of medewerkers die ervaringen en kennis willen uitwisselen rond een specifiek vakdomein of onderwerp.  

De netwerken

bigdata

DATA INTELLIGENCE

Het netwerk Data Intelligence vormt een belangrijke Limburgse kern van expertise, kennis en ervaringsuitwisseling over big data. We zoeken de meerwaarde en intelligentie van data om een zakelijk voordeel te kunnen doen.

Secretaris: Veroniek Hermans

Douane Experten

DOUANE EXPERTEN

Voor douane experten die op zoek zijn naar een klankbord waar ruimte is voor ervaringsuitwisselning en actuele douane evoluties.

Secretaris: Ward Smits

 

https://www.voka.be/limburg/duurzaamondernemen

 

DUURZAAM ONDERNEMEN

Is uw bedrijf bewust bezig met Duurzaam Ondernemen, via het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) of gewoon door eigen passie en interesse? Dan is dit netwerk zeker iets voor u!

Secretaris: Kenneth Stulens

Facility

FACILITY MANAGEMENT

Netwerking en ervaringsuitwisseling onder verantwoordelijken voor het facilitaire gebeuren in het bedrijf staan bij alle activiteiten centraal.

Secretaris: Jessica Bortels

Financieel beheer

FINANCIEEL BEHEER

Biedt aan financieel verantwoordelijken een platform om kennis en expertise uit te wisselen op het vlak van het financiële gebeuren.

Secretaris: Lieve Tans

HRM

HRM

Hét platform voor de personeelsverantwoordelijke en/of HR manager om met collega's kennis en ervaring uit te wisselen omtrent HR management en de regelgeving.

Secretaris: Ellen Requilé

ICT

ICT

Voor ICT verantwoordelijken en/of ICT-managers vormt dit netwerk een belangrijke kern van expertise en kennis op het vlak van informatica.

Secretaris: Karla Van Grimberge

Inkoop & bedrijfslogistiek

INKOOP & BEDRIJFSLOGISTIEK

Netwerking en ervaringsuitwisseling, onder verantwoordelijken voor de inkoop en/of het intern logistiek gebeuren in het bedrijf, staan bij alle activiteiten centraal.

Secretaris: Ellen Requilé

Management Assistants

MANAGEMENT ASSISTANTS

Een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt voor elke management assistant. Kennis- en ervaringsuitwisseling met andere management assistants staan centraal.

Secretaris: Christel Linsen

 

MarCom

MARCOM

Sinds september 2018 zijn de aparte netwerken marketing en communicatie gefusioneerd tot één sterk netwerk: het Netwerk MarCom. Dit professioneel kennisnetwerk biedt extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde voor elke marketing- en/of communicatieverantwoordelijke.

Secretaris: Kristien Put

Milieu & veiligheid

MILIEU & VEILIGHEID

Milieucoördinatoren en/of veiligheidsverantwoordelijken wisselen binnen dit netwerk kennis en expertise uit op het vlak van milieuwetgeving en veiligheidsnormen.

Secretaris: Senne Poelmans

Productie

PRODUCTIE

Binnen dit netwerk wint elke productieverantwoordelijke of gelijkwaardige aan expertise dankzij de uitwisseling van kennis en ervaring op productievlak.

Secretaris: Kristof Thijs

R&D

R&D

Voor R&D managers, innovatiemanagers, proces- en productontwikkelaars die op zoek zijn naar extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde binnen hun functiedomein.

Secretaris: Valerie Jennes 

sales

 

SALES

Dit netwerk vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op het vlak van verkoopsproblematiek en het leiden van een sales team.

Secretaris: Elien Wuestenberghs

Smart Cities

SMART CITIES

Dit netwerk neemt diverse aspecten van Smart Cities-uitdagingen onder de loep: naast technologie, ook juridische, communicatie- en marketing gerelateerde aspecten die belangrijk zijn voor lokale besturen in het uitrollen van hun beleid.

Secretaris: Filip Vanderhoydonks

vitaliteit

VITALITEIT

Het netwerk Vitaliteit promoot mentale en fysieke fitheid en welzijn als attitude op het werk en deelt ervaringen hieromtrent.

Secretaris: Kirsten Janssens

   

Contactpersoon

Sara Davidson

Senior coördinator Netwerken

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo