Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Zalenpartnership

partnerships voka kamer van koophandel limburg

Als zalenpartner link je jouw bedrijfsnaam aan één van de vergaderzalen binnen Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Niet alleen zal jouw bedrijfslogo stijlvol aanwezig zijn in onze opleidingszalen, we zorgen ook voor activatie voor, tijdens en na een activiteit. Benieuwd wat er nog vervat zit in jouw zalenpartnership? Ontdek hieronder wat wij jou nog te bieden hebben.

Uitgediept

Wanneer jij beslist om zalenpartner te worden, zal je jouw naam exclusief linken aan één van onze vergaderzalen. Niet enkel krijg je naamvermelding in de inkomhal op de schermen, boven de deuren en een unieke boodschap op de servicetafels. Jouw bedrijfslogo zal ook stijlvol worden geplaatst naast en boven de deur van de desbetreffende zaal, op de waterflessen en op het scherm tijdens, na en voor de pauzes van de activiteit. 

Is dat nog niet voldoende? Dan bieden wij ook een logovermelding aan op een digitale totem met link naar de website en/of bedrijfsfilm.(Dit gaat pas in vanaf maart 2023)

Bovenstaande is slechte een indicatie van wat er allemaal vervat zit in jouw partnership. Ben je benieuwd naar meer? Neem contact op met Wouter Vanlee. 

Neem contact op met Wouter

In de praktijk 

Contactpersoon

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships