Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Een zalenpartnership in Het Huis van de Limburgse Ondernemer

partnerships voka kamer van koophandel limburg

Welkom bij Voka - KvK Limburg, waar we meer bieden dan alleen vergaderruimtes - we bieden een ervaring die jouw zakelijke bijeenkomsten naar een hoger niveau tilt.

Een zaal met jouw bedrijfsnaam

Of je nu een lokale ondernemer bent of een bedrijf van verder weg, onze zalen zijn de perfecte setting voor jouw volgende evenement. Van kleine vergaderingen tot grote conferenties, we hebben de ruimte en de faciliteiten om aan al jouw behoeften te voldoen.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Onze naam spreekt voor zich: Voka - Het Huis van de Limburgse Ondernemer met meer vergaderzalen vanaf april '24.

We zijn niet alleen centraal gelegen in Limburg, maar we bieden ook voldoende parkeergelegenheid, moderne technologieën en een hoog niveau van gastvrijheid. Bij ons staat de ervaring van onze klanten centraal, daarom bieden we een 360 graden service die snelheid, gebruiksgemak, ontvangst en catering omvat.

Wat maakt ons echt onderscheidend?

We laten ons uniek profileren door onze zalen te verbinden met bedrijven. Door het aangaan van een zalenpartnership wordt een van onze nieuwe vergaderruimtes vernoemd naar jouw bedrijfsnaam. Dit vormt een krachtige blikvanger voor jouw onderneming. Immers, talloze ondernemers en medewerkers uit Limburg zullen hier samenkomen en jouw vergaderruimte bezoeken, waardoor je bedrijfsnaam prominent in het oog springt.

Daarnaast is de combinatie van ons verfijnt interieur, de mogelijkheid tot vertrouwelijk vergaderen, de aanwezigheid van laadpalen en onze prachtige binnen- en buitenruimtes een extra meerwaarde voor jou en jouw klanten, partners of medewerkers.

Meer dan alleen de faciliteiten

Het gaat om de connecties die je maakt. Bij Voka - KvK Limburg heb je de mogelijkheid om voor en na je bijeenkomst te netwerken in onze patio of coffee corner, waardoor je indruk kunt maken bij partners of klanten, waardevolle contacten kunt leggen en relaties kunt opbouwen die verder gaan dan de vergaderruimte.


Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Wouter om een gesprek te plannen en ontdek wat een zalenpartnership voor jou kan betekenen? We kijken ernaar uit om met je samen te werken bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg.

Neem contact op met Wouter

Het vernieuwde Huis van de Limburgse Ondernemer

Contactpersoon

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships