Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Business partnership

partnerships voka kamer van koophandel limburg business

Als businesspartner ga je een exclusief partnership aan bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg. De focus hier ligt op het naar buiten brengen van jouw bedrijf bij ondernemend Limburg. We focussen in jouw partnership op maat op uitwerkingen in branding, content, activatie, community & leads. 

Uitgediept

Wanneer jij de stap zet om businesspartner te worden van onze Limburgse Kamer, zitten we graag samen om jouw pakket op maat samen te stellen. De grote lijnen zijn reeds gezet: 

  • Jouw onderneming krijgt visibiliteit op vier van onze grote events en worden er bijkomende linken gelegd met communicatie & tickets
  • Je zal online, maar ook fysiek verschijnen in ons magazine Bedrijvig Limburg. Maak de keuze uit advertenties of publireportages en zet zo jouw bedrijf in de kijker met inhoudelijk sterke content 

Bovenstaande is slechte een indicatie van wat er allemaal vervat zit in jouw business partnership. Ben je benieuwd naar meer? Neem contact op met Wouter Vanlee. 

Neem contact op met Wouter

In de praktijk 

Onze waarden, ervaringen en opportuniteiten rond ESG, innovatie, HR en ook investeringen kunnen delen met andere bedrijven uit hun gigantische netwerk. Dat is hun kracht.

Kris Cosaert, Ethias

Contactpersoon

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships