Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Structureel partnership

partnerships voka kamer van koophandel limburg structureel

Als structurele partner heb je volledige sectorexclusiviteit waardoor jij jouw kennis kan delen met een breed netwerk aan ondernemers en experten in Limburg. Vanuit jouw positie als structurele partner heb je de mogelijkheden om vanuit branding, content, activatie, opleidingen, community & leads jouw banden in Limburg te versterken en zo jouw merk extra in de kijker te zetten in deze regio. 

Uitgediept

Vanuit jouw positie als sectorexclusieve partner, bieden wij jou tal van creatieve contentmogelijkheden aan om zo jouw partnership op een kwalitatieve manier om te zetten in praktijk.

  • Jij bent keypartner van onze vier grote events, waarbij jouw logo op alle communicatietools wordt weergegeven. Niet alleen visibiliteit, maar ook tickets voor deze events zitten in deze overeenkomst inbegrepen 
  • Ook ben je aanwezig in printuitwerkingen aan de hand van meerdere advertenties en/of publireportages in ons magazine Bedrijvig Limburg
  • Netwerken? Dat is de sleutel tot succesvol ondernemerschap! In jouw partnership zitten dan ook 4 gratis lidmaatschappen verwerkt. 

Bovenstaande is slechts een indicatie van wat er allemaal vervat zit in jouw structureel partnership. Ben je benieuwd naar meer? Neem contact op met Wouter Vanlee. 

Neem contact op met Wouter

In de praktijk 

“Net zoals Voka haar leden helpt met nuttige en praktische informatie, zo wil Propaganda de Limburgse ondernemers helpen met de creatie van interessante content voor hun klanten en stakeholders. Resultaatgedreven communicatie op basis van echte inhoud dus! Win-win voor beide partijen”

Michel Libens, Managing partner & CEO - Propaganda

Contactpersoon

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships