Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Expertenpartnership

partnerships voka kamer van koophandel limburg

Als expertenpartner geniet je van exclusiviteit binnen de cluster. Op deze manier geven wij jou de mogelijkheid om jouw kennis en expertise te delen met ondernemend Limburg. Ontdek hieronder hoe jij jouw kennisdeling in praktijk kan omzetten.

Uitgediept

Partnerexclusiviteit binnen de cluster biedt je de opportuniteit om de kennis die jij en jouw medewerkers bezitten, om te zetten in waardevolle kennis voor anderen. Je zal instaan voor eerstelijnsadvies rond relevante en sector gerelateerde topics. In samenspraak met jou brengen we de meest efficiĆ«nte werking in kaart, zodat het adviesgeven voor jezelf alsook voor onze leden op een gestructureerde manier verloopt. 

Jouw kennis delen doe je niet enkel via eerstelijnsadvies, maar ook tijdens opleidingen en events. Zo ben je bevoorrechte spreker binnen specifieke clusters. Denk maar aan: HR, innovatie & digitalisering, internationaal ondernemen, algemeen leiderschap, finance, recht, enzoverder. 

Bovenstaande is slechte een indicatie van wat er allemaal vervat zit in jouw partnership. Ben je benieuwd naar meer? Neem contact op met Wouter Vanlee. 

Neem contact op met Wouter

In de praktijk 

Als partner van Voka verstrekt Odigo Advocaten informatie aan ondernemingen en geeft zij vormingssessies over juridische topics. De return is de uitstraling die het kantoor daardoor krijgt.

Jan Coninx, Odigo advocaten

Contactpersoon

Wouter Vanlee

Senior coƶrdinator partnerships