Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Sleutelpartnership

partnerships voka kamer van koophandel limburg

Als ondernemer heb je de keuze uit verschillende partnerships, die in samenspraak worden ingevuld op basis van de reeds uitgeschreven grote lijnen. Als sleutelpartner ervaar je de mogelijkheid om niet enkel jouw bedrijf in de kijker te zetten, maar ook te profileren via creatieve content zowel in print als digitaal. Benieuwd naar meer? Lees dan hieronder verder!

Uitgediept

Van content, opleidingen, events tot activatie. In jouw partnership zitten van a tot z opportuniteiten die jouw merk net die extra toegevoegde waarde kan bieden in onze regio. Een greep uit wat jij kan verwachten: 

  • Keypartner van enkele grote events en/of bijkomende linken aan andere events
  • Van bevoorrechte spreker binnen ons breed opleidingsaanbod tot lidmaatschappen bij onze netwerken. Wij zetten in op zowel het versterken alsook verbinden van jouw onderneming en die van onze Limburgse ondernemers en experten
  • Je deelt jouw expertise ook via ons magazine Bedrijvig Limburg. Maak de keuze uit meerdere advertenties en/of publireportages en laat zo ondernemend Limburg kennis maken met jouw bedrijf

Bovenstaande is slechte een indicatie van wat er allemaal vervat zit in jouw partnership. Ben je benieuwd naar meer? Neem contact op met Wouter Vanlee. 

Neem contact op met Wouter

In de praktijk 

Contactpersoon

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships