Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Family Business Happening

Wat kan je verwachten?

De Family Business Happening, het grootste Limburgse netwerkevent voor familiale ondernemers! We reiken elk jaar de Vokaward 'De Fakkel' uit aan een familiebedrijf. De prijs is een belangrijke erkenning voor familiale ondernemingen met uitzonderlijke staat van dienst. Ben jij ook benieuwd naar wie de Vokaward 'De Fakkel' in de wacht sleept? Ontdek het samen met ons tijdens het event Family Business Happening dat elk jaar plaatsvindt. 

De drie sterke bedrijven die genomineerd zijn hebben minstens drie generaties die een rol spelen in het familiebedrijf. Daarnaast speelt de familie een actieve rol in het bedrijf en heeft ze de meerderheid van de aandelen in handen. Familiebedrijven krijgen door de jaren heen met tal van uitdagingen te maken, maar tonen dag in dag uit veel daadkracht en doorzettingsvermogen. En nét daarom zetten wij hen met plezier in de schijnwerper tijdens ons jaarlijks event Family Business Happening.

Voor wie?

Dit event is exclusief voor leden van Voka One, familiale ondernemers en hun opvolgers.

Family Business Happening 2024

We nodigen je van harte uit voor een onvergetelijke editie van de jaarlijkse Family Business Happening, die dit jaar plaatsvindt bij de Fakkelwinnaar 2023: JBC (Claes Retail Group). De avond draait rond de kracht en veerkracht van familiebedrijven, nieuwe inzichten en inspiratie, en de gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde, familiale ondernemers.

als familiebedrijf kunnen ondersteunen? Ontdek het via onderstaande button.

Schrijf je in voor de Family Business Happening!

Ben jij benieuwd hoe wij jou als familiebedrijf kunnen ondersteunen? Ontdek het via onderstaande button.

Ontdek het Family Business Center

Vokawards 'De Fakkel'

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar. Al het 7de jaar op rij zetten wij het familiebedrijf met een uitzonderlijke staat van dienst in de kijker met het uitreiken van de Vokaward ‘De Fakkel’. Dit doen we op 29 mei 2024.

Vokawards? Kom er alles over te weten

Vokawards 'De Fakkel'

Herbeleef de vorige editie

Herbeleef de vorige editie

Contactpersoon

Lisa Dirix

Projectmedewerker eigenaar-ondernemers