Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Ik wil starten met ondernemen

Geloof je in je idee, maar krijg je de kriebels bij woorden zoals 'businessplan'? Ben jij een startende ondernemer – al dan niet in bijberoep - en kan jouw prille 'baby' nog wel wat ondersteuning gebruiken? 

Als beginnend ondernemer ben jij al warm gemaakt voor een boeiend ondernemerschapsleven, maar je voelt wel nog de noodzaak om op een professionele en bevattelijke manier wegwijs te krijgen in alle aspecten rond het opstarten en leiden van een eigen onderneming. Gaande van rechten en plichten van een zelfstandige tot het realistisch inschatten van mogelijkheden en opportuniteiten.

  • Ons aanbod spreekt studenten aan, maar helpt ook start-ups en scale-ups verder te professionaliseren
  • Maak kennis met onze werking tijdens gratis inspiratie- en infosessies
  • Onze twee adviseurs starterswerking staat steeds paraat voor al jouw vragen
  • Kom terecht in dé Limburgse community van starters en leer van elkaar!

Maak kennis met onze starterswerking

De financiële parameters binnen een bedrijf geven zuurstof om te groeien. Je houdt deze dus best in het oog. Zie jij het bos door de bomen niet meer in het financieringslandschap? Wij helpen je op weg in jouw zoektocht naar extern kapitaal.

Kunnen we jou helpen met de financiering van je onderneming? Klik hier!

Of ben je klaar om je onderneming verdere te professionaliseren? 
We merken een professionalisering van het Limburgs start-uplandschap, hetgeen zich rechtstreeks vertaalt in een stijgende vraag naar de installatie van een Raad van Advies en in het aantrekken van externe adviseurs. Het netwerk van ondernemers en sterke managementprofielen dat binnen Voka - KvK Limburg actief is, vormt een interessante vijver waaruit start-ups ervaring kunnen putten.

Meer info over een Raad van Advies? Klik hier!

Contactpersonen

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Lucas Bellens

Adviseur starters