Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Good Governance

Hoe kan je als adviseur/bestuurder relevant blijven in een steeds veranderende wereld?

Verschillende thema’s worden bespreekbaar gemaakt.
Dit doen we steeds door middel van kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling. Het netwerk fungeert vertrouwelijk en discreet (d.m.v. NDA).
De rode draad doorheen de netwerksessies zal het ontwerp zijn van een Leidraad voor de sterke adviseur.

Meer info over dit netwerk? Klik hier!

Voka One

Voka One vormt het eerste koepelnetwerk voor eigenaar-ondernemers, waar netwerken, ervaringsuitwisseling en het bevorderen van zakelijke relaties samenkomen. 

We bieden enkele succesvolle evenementen van Voka KVK Limburg onder de vlag van Voka One aan, zoals Onder Ondernemers en Family Business Happening. Daarnaast zullen we ook geheel nieuwe, prikkelende en inspirerende evenementen organiseren, met als doel om onze leden échte meerwaarde te bieden.

Meer info over dit netwerk? Klik hier!

(KMO) Bedrijfsleidersnetwerken

Als bedrijfsleider (eigenaar-ondernemer of CEO) van grote, middelgrote en kleine ondernemingen kom je in deze netwerken in contact met gelijkgezinden voor diepere ervaringsuitwisseling en kennisdeling. In deze groepen staat vertrouwelijkheid en engagement van de deelnemers centraal. 

Neem een kijkje bij de verschillende opties om te weten welk netwerk het beste past bij jouw noden!

Meer info over dit netwerk? Klik hier!

Voka Gazellen

Het netwerk Voka Gazellen brengt bedrijfsleiders-eigenaars samen die tijdens hun generatie een aanzienlijke groei aan het realiseren zijn. V

ijf keer per jaar komen de netwerkleden samen om ervaringen uit te wisselen rond thema's die gelinkt zijn aan groei. De leden van het netwerk beslissen samen over de te bespreken onderwerpen. Eigen ervaringen staan centraal in dit netwerk. 

Meer info over dit netwerk? Klik hier!

Contactpersonen

Valerie Vanhelmont

Adviseur eigenaars-ondernemers

Edith Magyar

Adviseur eigenaars-ondernemers

Silke Franssen

Coördinator netwerken

Ellen Olislagers

Directeur eigenaars-ondernemers