Skip to main content
Map
  • Netwerk Voka One

Voka One

Ontdek het allereerste koepelnetwerk en krijg een voorproefje via onze Voka One video!

De wereld verandert in een razend tempo en als ondernemers staan we voor steeds grotere uitdagingen. De recente crisissituaties, veranderingen in de arbeidsmarkt en de snelle technologische ontwikkelingen hebben geleid tot nieuwe behoeften bij ondernemers. In deze veranderende maatschappij hebben ondernemers elkaar meer dan ooit nodig. 

Een koepelnetwerk met een breed aanbod
Voka One vormt het eerste koepelnetwerk voor eigenaar-ondernemers, waar netwerken, ervaringsuitwisseling en het bevorderen van zakelijke relaties samenkomen. We bieden enkele succesvolle evenementen van Voka KVK Limburg onder de vlag van Voka One aan, zoals Onder Ondernemers en Family Business Happening. Daarnaast zullen we ook geheel nieuwe, prikkelende en inspirerende evenementen organiseren, met als doel om onze leden échte meerwaarde te bieden.

Een ambitieuze beweging voor Eigenaar-Ondernemers
Voka One is niet zomaar een netwerk, het is een ambitieuze beweging die eigenaar-ondernemers verbindt en empowerd. Als lid van Voka One krijg je exclusief toegang tot een netwerk van gelijkgestemde eigenaar-ondernemers, met een scala aan verfrissende en betekenisvolle evenementen.

Stap in de wereld van groei en succes
Bij Voka One kom je samen met gelijkgestemde ondernemers, waar kansen worden gecreëerd en waar jouw groei en succes centraal staan.

Agenda 2023-2024
Datum Thema
Maandag 11 september 2023 Onder Ondernemers (Essec)
Dinsdag 21 november 2023 Escape from Reality - Huize Borghof
Dinsdag 30 januari 2024 Lieven Scheire - Artificiële Intelligentie 
Maandag 25 maart 2024 Onder Ondernemers (t.b.d.)    
Woensdag 15 mei 2024 Family Business Happening (JBC)

 

Stuurgroep

De voorzitter van dit netwerk is Stijn Martens (Hands). De stuurgroep bestaat uit Pieter Vansynghel (Youston), Johan Dehaese (Dehaese & Dehaese Advocaten), Mark Ponet (ITC BV), Filip Colson (Colson Verzekeringen), Ellen Olislagers (Voka – KvK Limburg), Marion Van Zon (Van Zon), Eef Possemiers (HCMVision), Bart Lambrecht (LNS), Frederik Knapen (Medialife), Jef Keijers (Sizzle) en Rik Zweegers (Crème de la Crème).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 700,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen. De prijs voor losse activiteiten is € 195,00.

Lidmaatschap van het netwerk Voka One is persoonlijk.

Inschrijven

Voor wie?

Het bedrijf waar je werkzaam bent, dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Leden van het netwerk zijn eigenaars-ondernemers.

Inschrijven kan hier!

Contactpersonen

Edith Magyar

Adviseur eigenaars-ondernemers

Ellen Olislagers

Directeur eigenaars-ondernemers