Skip to main content
Map
bedrijfsleidersnetwerken

 

Wat kan je verwachten?

Als bedrijfsleider (eigenaar-ondernemer of CEO) kom je in deze netwerken in contact met gelijkgezinden voor diepere ervaringsuitwisseling en kennisdeling. In deze groepen staat vertrouwelijkheid en engagement van de deelnemers centraal. Neem een kijkje bij de verschillende opties om te weten welk netwerk het beste past bij jouw noden!

Klik hier om online in te schrijven. 

Welke bedrijfsleidersnetwerken zijn er?

Bedrijfsleiders (+50 FTE's)

Een exclusief forum voor bedrijfsleiders om met elkaar te discussiëren over ondernemerschap, bedrijfsweetjes, knelpunten en uitdagingen uit de dagelijkse praktijk.

Neem contact op met één van onze secretarissen:

Bedrijfsleiders Multinationals (+100 FTE's)

Het Netwerk bedrijfsleiders Multinationals is een exclusief netwerk voor bedrijfsleiders van Limburgse ondernemingen die deel uit maken van een multinational met hoofdkantoor in het buitenland, of lokaal bij de 100 grootste spelers van Limburg horen, of min. 100 FTE’s tellen en geen eigenaar-ondernemer zijn.

KMO-Bedrijfsleiders (5-50 FTE's)

Een ideale netwerkgelegenheid voor zaakvoerders van kleine en middelgrote ondernemingen, die ervaringen wensen uit te wisselen met collega's in ondernemingen van gelijkaardige schaal.

Neem contact op met één van de secretarissen:

Gazellen 

Voka Gazellen is een netwerk voor bedrijfsleiders-eigenaars die tijdens hun generatie een aanzienlijke groei gerealiseerd hebben.

Neem contact met één van onze secretarissen:

Health & Care 

Het netwerk Health & Care verenigt de kennis en ervaring van directeuren in de zorgsector.  Er wordt een exclusief forum geboden waarbinnen zij op een open, directe en discrete manier met elkaar kunnen discussiëren.

Good Governance 

Hier brengen wij externe adviseurs die zetelen in een Raad van Advies en externe bestuurders die zetelen in een Raad van Bestuur samen. In dit netwerk krijg je de kans om in een ongedwongen sfeer ervaringen uit te wisselen en jouw rol als adviseur of bestuurder te versterken.

Future Leaders 

Netwerking, kennis- en ervaringsuitwisseling tussen ambitieuze leeftijdsgenoten over thema's m.b.t. bedrijfsvoering, management en ondernemerschap staan in dit netwerk centraal.

  • Neem contact op met de secretaris van dit netwerk, An-Sofie De Gruyter

Contactpersonen

An-Sofie De Gruyter

Coördinator netwerken

Silke Franssen

Coördinator netwerken