Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
bedrijfsleidersnetwerken

 

Wat kan je verwachten?

Als bedrijfsleider (eigenaar-ondernemer of CEO) kom je in deze netwerken in contact met gelijkgezinden voor diepere ervaringsuitwisseling en kennisdeling. In deze groepen staat vertrouwelijkheid en engagement van de deelnemers centraal. Neem een kijkje bij de verschillende opties om te weten welk netwerk het beste past bij jouw noden!

Klik hier om online in te schrijven. 

Welke bedrijfsleidersnetwerken zijn er?

Bedrijfsleiders (+50 FTE's)

MEER INFO

Een exclusief forum voor bedrijfsleiders om met elkaar te discussiëren over ondernemerschap, bedrijfsweetjes, knelpunten en uitdagingen uit de dagelijkse praktijk.

Neem contact op met één van onze secretarissen:

 

Bedrijfsleiders Multinationals (+100 fte's)

MEER INFO

Het Netwerk bedrijfsleiders Multinationals is een exclusief netwerk voor bedrijfsleiders van Limburgse ondernemingen die deel uit maken van een multinational met hoofdkantoor in het buitenland, of lokaal bij de 100 grootste spelers van Limburg horen, of min. 100 FTE’s tellen en geen eigenaar-ondernemer zijn.

KMO-Bedrijfsleiders (5-50 FTE's)

MEER INFO

Een ideale netwerkgelegenheid voor zaakvoerders van kleine en middelgrote ondernemingen, die ervaringen wensen uit te wisselen met collega's in ondernemingen van gelijkaardige schaal.

Neem contact op met één van de secretarissen:

Gazellen

MEER INFO

Voka Gazellen is een netwerk voor bedrijfsleiders-eigenaars die tijdens hun generatie een aanzienlijke groei gerealiseerd hebben.

Neem contact met één van onze secretarissen:

 

Tech gazellen

MEER INFO

In het netwerk Tech Gazellen krijg je een exclusief forum van jonge groeibedrijven die op een open, directe en discrete manier met elkaar discussiëren over het ondernemerschap en de uitdagingen waar zij dagelijks mee geconfronteerd worden, maar ook de succesverhalen met elkaar gedeeld worden. 

Interesse? Neem contact met de secretaris van het netwerk:

Health & Care

MEER INFO

Het netwerk Health & Care verenigt de kennis en ervaring van directeuren in de zorgsector.  Er wordt een exclusief forum geboden waarbinnen zij op een open, directe en discrete manier met elkaar kunnen discussiëren.

Good Governance

MEER INFO

Hier brengen wij externe adviseurs die zetelen in een Raad van Advies en externe bestuurders die zetelen in een Raad van Bestuur samen. In dit netwerk krijg je de kans om in een ongedwongen sfeer ervaringen uit te wisselen en jouw rol als adviseur of bestuurder te versterken.

Future Leaders:

MEER INFO 

Netwerking, kennis- en ervaringsuitwisseling tussen ambitieuze leeftijdsgenoten over thema's m.b.t. bedrijfsvoering, management en ondernemerschap staan in dit netwerk centraal.

Voka One:

MEER INFO

Met trots kondigen we Voka One aan, hét allereerste netwerk exclusief voor eigenaar-ondernemers. Dit nieuwe netwerk is geboren uit de kracht van onze gezamenlijke visie en ambitie om tegemoet te komen aan de behoeften van eigenaar-ondernemers vandaag de dag.

  • Neem contact op met de secretaris van dit netwerk, Edith Magyar.

Contactpersoon

Silke Franssen

Coördinator netwerken