Skip to main content
Netwerken Limburg

Bedrijfsleiders netwerken

De bedrijfsleidersnetwerken focussen zich op ervaringsuitwisseling en kennisdeling, specifiek voor eigenaars-ondernemers en/of bedrijfsmanagers. Vertrouwelijkheid en engagement van de deelnemers staan hier centraal. 

Klik hier om online in te schrijven. 

De netwerken

Logo bedrijfsleiders

BEDRIJFSLEIDERS

Een exclusief forum voor bedrijfsleiders om met elkaar te discussiëren over ondernemerschap, bedrijfsweetjes, knelpunten en uitdagingen uit de dagelijkse praktijk.

Secretarissen: Cassandra CopsKim Jacobs en Sara Davidson

Logo bedrijfsleiders Multi

 

BEDRIJFSLEIDERS MULTINATIONALS

Het Netwerk bedrijfsleiders Multinationals is een exclusief netwerk voor bedrijfsleiders van Limburgse ondernemingen die deel uit maken van een multinational met hoofdkantoor in het buitenland, of lokaal bij de 100 grootste spelers van Limburg horen, of min. 100 FTE’s tellen en geen eigenaar-ondernemer zijn

Secretaris: Cathérine Dreesen 

Ceo Limburg

 

C.E.O. LIMBURG

Een platform waar duurzame contacten ontstaan, ervaringen worden uitgewisseld en ideeën gecreëerd. Aan de eigenaar-ondernemer wordt een gevarieerd programma aangeboden met activiteiten.

Secretaris: Edith Magyar

Commerciële Directeurs

COMMERCIËLE DIRECTEURS

Ervaringsuitwisseling omtrent topics zoals integratie van (nieuwe) business units binnen de organisatie, de organisatie in een groeimodel, gebruik van tooling/rapportering, het evenwicht tussen commerciële en operationele verantwoordelijkheden..

Secretaris: Hans Similon

Future Leaders

FUTURE LEADERS

Netwerking, kennis- en ervaringsuitwisseling tussen ambitieuze leeftijdsgenoten over thema's m.b.t. bedrijfsvoering, management en ondernemerschap staan in dit netwerk centraal.

Secretaris: Laurens Kuijpers

Health & Care

 

HEALTH & CARE

Het netwerk Health & Care verenigt de kennis en ervaring van directeuren in de zorgsector.  Er wordt een exclusief forum geboden waarbinnen zij op een open, directe en discrete manier met elkaar kunnen discussiëren.

Secretaris: Sara Davidson

KMO bedrijfsleiders

KMO - BEDRIJFSLEIDERS

Een ideale netwerkgelegenheid voor zaakvoerders van kleine en middelgrote ondernemingen, die ervaringen wensen uit te wisselen met collega's in ondernemingen van gelijkaardige schaal.

Secretaris:  Kim JacobsEllen OlislagersKaterine Avgoustakis en Johan Maesen

Obama

 

OBAMA LADIES

De Obama Ladies is een netwerk van vrouwelijke ondernemers die bij elke gelegenheid de mogelijkheid krijgen een gast mee te nemen.
Het bezoek aan een lezing van Michelle Obama in Amsterdam inspireerde ons om boeiende, leerrijke en vooral heel interessante uitstappen te organiseren.


Secretaris: Elien Wuestenberghs

Financiële directeurs

 

STRATEGIC FINANCE

Voor financiële directeurs die binnen hun bedrijf meedenken op financieel strategisch niveau. De focus van het netwerk ligt op ervaringen uitwisselen rond topics die mogelijks op de agenda van de Executive Board staan en waar de CFO een cruciale rol speelt in bij de beslissingen hierrond.

Secretaris: Filip Vanderhoydonks

Voka Gazellen

VOKA GAZELLEN

Voka Gazellen is een netwerk voor bedrijfsleiders - eigenaars die tijdens hun generatie een aanzienlijke groei gerealiseerd hebben.

Secretaris: Ann Huveners en Hans Similon

Contactpersoon

Sara Davidson

Senior coördinator Netwerken

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo