Skip to main content
  • Lerend netwerk managementassistenten

Lerend netwerk managementassistenten

Het netwerk voor én door managementassistenten

Als de uitgesproken sleutelfiguur binnen jouw onderneming, is het voor jou als managementassistent(e) belangrijk om mee te zijn met de laatste trends en vaardigheden binnen je job. Je hebt nauw contact met de leidinggevende, collega’s en klanten en fungeert als vertrouwenspersoon. Met zo’n uitgebreid takenpakket is het belangrijk om steeds te blijven leren. Daarvoor biedt het lerend netwerk voor managementassistenten een integrale oplossing.

Gedurende vier sessies ga je met een vaste groep van collega-managementassistenten aan de slag om je kennis en expertise uit te breiden. Daarvoor mag je rekenen op de begeleiding van verschillende experts. Daarnaast doe je nieuwe inzichten op door ervaringen uit te wisselen met groepsgenoten. Dit netwerk is voor én door managementassistenten, want leren van elkaar staat centraal. Je kan uitdagingen in een vaste groep aftoetsen en hebt meteen een kritisch klankbord. Na elke sessie heb je ook de mogelijkheid om informeel te netwerken.

Voor wie?

In jouw functie assisteer je de bedrijfsleider of de directie van een onderneming in de regio Antwerpen-Waasland.

Programma

Operationele focus en omgaan met afleidingen

22 september – 15 tot 20 u. – Zetel AntwerpenMien Gheysens

In de sessie operationele focus leer je hoe je kan omgaan met afleiding en hoe je jouw focus kan verhogen. In deze interactieve sessie leer je veel van elkaar, waardoor je met een pak praktische tips en hacks naar huis gaat. Zo kan je betere resultaten halen en meer energie en voldoening uit jouw werk halen.

Mien Gheysens - Lifegoal Coaching

 

Efficiënt een (online) bijeenkomst organiseren

13 oktober – 16 tot 20 u. – Zetel AntwerpenGeert de Kooter

Een (online) vergadering of bijeenkomst organiseren, lijkt simpel. Maar de ervaring leert dat dit vaak niet bij het versturen van de uitnodiging blijft. Van de inschrijvingen bijhouden over de interactie tussen de deelnemers aansporen tot de voorbereiding van documenten: er komt heel wat meer bij kijken. Tijdens deze workshop krijg je tips om al deze stappen het best aan te pakken en kom je ook te weten welke digitale tools je hierbij kunnen helpen.

Geert de Kooter - Learnia

 

Assertief zijn kan je leren

24 november – 16 tot 20 u. – Zetel AntwerpenMarleen Miechielsen

Je voelt je schuldig als je nee zegt? Je durft niet opkomen voor jouw mening of laat anderen beslag leggen op jouw tijd? Herken je deze situaties? In deze workshop maak je kennis met technieken om sterker in je schoenen te staan. Je leert opkomen voor jezelf en je mening met respect voor anderen geven.

Marleen Miechielsen - Miechielsen Training & Consulting

 

Emotionele intelligentie op de werkvloer

15 december – 16 tot 20 u. – Zetel AntwerpenIlse Claes

Waar mensen samenwerken, spelen vaak emoties mee. Die kunnen de samenwerking zowel positief als negatief beïnvloeden. De kunst bestaat erin de kracht van zowel jouw emoties als die van anderen in goede banen te leiden. Tijdens deze workshop leer je constructief en flexibel omgaan met jouw emoties en die van anderen. Zo ben je succesvoller en efficiënter in jouw werk, zowel individueel als in teamverband!

Ilse Claes - People in Motion

Contactpersonen

Ina Veeckman

Manager netwerkactiviteiten

Eva Luyten

Coördinator netwerkactiviteiten

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Als lid betaalt u 1050 euro (excl. 21% btw)
Als niet-lid betaalt u 1365 euro (excl. 21% btw)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 15 september 2022. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.
 
Gelieve uw aanvraag bij kmo-portefeuille in te dienen uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van de opleiding.

 
Recupereer een deel van uw opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien u beroep doet op de kmo-portefeuille, dient u nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.
 
Benodigde informatie kmo-portefeuille:
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: datum start opleiding
Projectbedrag: €1050 voor leden van Voka, €1365 voor niet-leden (btw dient rechtstreeks aan ons betaald te worden)
Aantal opleidingsuren: 12 uur

Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: 03 232 22 19 of pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan