Skip to main content
Skedify over financiering
Nieuws

Skedify over financiering

Drie oprichters van beloftevolle scale-ups geven hun mening over ondernemen in soms woelige zeeën en over hoe de overheid mee de juiste koers kan bepalen.

Podcast 'in de Lift' - Ellen Batens, BloomUp
Nieuws

BloomUp: Mentale gezondheid bij jonge ondernemers

Voor de zeventiende aflevering van seizoen 2 van 'In de Lift' bracht Smart Media Agency een bezoekje aan Ellen Batens van BloomUp, en zij vertelde alles over hoe zij er met BloomUp naar streeft om mentale gezondheidszorg even toegankelijk te maken als fysieke gezondheidszorg.

Magics
Nieuws

Dit was de Dag van de Groeier 2021

Tijdens de Dag van de Groeier, na een interessante keynote van Ann Wauters, namen de genomineerden voor de Willen Winnen Award 2021: HRB uit Vorselaar , Kelvin Solutions uit Turnhout en Magics Technologies uit Geel het tegen elkaar op.

work
Nieuws

Jong Voka Kempen zkt. nieuwe bestuursleden

Ben jij een jonge ondernemer, kaderlid of high potential met een sterk engagement? Ben je bovendien enthousiast, gedreven, creatief en communicatief? Dan is Jong Voka Kempen naar jou op zoek! 

Gentse biotechspeler myNEO gaat kanker te lijf met gepersonaliseerd vaccin
Nieuws

Gentse biotechspeler myNEO gaat kanker te lijf met gepersonaliseerd vaccin

De Gentse biotech is alive and kicking. Zo bewijst ook myNEO een jong bedrijf dat technologie ontwikkelt voor gepersonaliseerde kankerbehandelingen. “De eerste resultaten zijn alvast veelbelovend. Begin volgend jaar starten we een kapitaalronde en hopen we 5 miljoen euro op te halen”, aldus CEO Cedric Bogaert.

Tandtechnisch labo Camerlynck lanceert innovatie in mondbescherming
Nieuws

Tandtechnisch labo Camerlynck lanceert innovatie in mondbescherming

SlimFit-Bit zet de traditionele markt van mondbescherming op zijn kop. Dankzij innovatieve 3D-technieken stellen Joris Camerlynck en zijn vader naar eigen zeggen een nieuwe norm. Ontdek hoe sporters tot de tanden gewapend zijn dankzij deze techniek ...

Met dit manifest wil Voka Oost-Vlaanderen starters en groeiers rugwind geven
Opinie

Met dit manifest wil Voka Oost-Vlaanderen starters en groeiers rugwind geven

Met de missie ‘het ministerie van rimpelloze zaken’ wil Voka Oost-Vlaanderen extra aandacht vragen van het beleid voor deze groep jonge ondernemingen. Extra rugwind, minder drempels en een persoonlijkheid die het ambitieniveau in binnen- en buitenland uitdraagt: dat zijn de uitdagingen.

Arne en Jente
Nieuws

SAMEN GROEIEN: Spraakmakende jongeren zetten schouders onder duurzaam en digitaal Vlaanderen

Om Vlaanderen naar de top te krijgen in 2030 op het vlak van duurzaamheid en digitalisering, zullen ook de jongeren een belangrijke rol innemen. Heel wat jonge Vlaamse (student-)ondernemers stropen hun mouwen op om een bijdrage te leveren aan deze ambitieuze doelstellingen. We zetten twee jonge spraakmakers in de kijker: Arne Van Baelen (24), managing director van het online platform WerfWater en Jente Vanhaesebroeck (22), founding director van Eduscale. Zij namen ook deel aan de Vijfdaagse van de Groei van Voka, waar een sessie voorbehouden was voor jongeren.

Bénédicte Soenen
Nieuws

"De crisis heeft de drive bij jonge ondernemers net aangewakkerd"

Hoe kijken jonge ondernemers naar de toekomst in deze uitdagende tijden? “De drive om te ondernemen is door de crisis net nog groter geworden”, meent Bénédicte Soenen van Soenen Golfkarton. En ook Stijn Martens, partner van communicatiebureau Hands, ziet het op nog wat hobbelige maanden na positief in. “Want geloven in de toekomst is ook geloven in je bedrijf.”

foto the big score
Nieuws

Impact voor start- en scale ups

Met de driedaagse The Big Score zet Voka samen met Scale-ups.eu en Vlaio een sterk event voor starters en corporates op. Allen zijn ze op zoek naar ideeën en resources.