Skip to main content

Nieuws

Arne en Jente
Nieuws

SAMEN GROEIEN: Spraakmakende jongeren zetten schouders onder duurzaam en digitaal Vlaanderen

Om Vlaanderen naar de top te krijgen in 2030 op het vlak van duurzaamheid en digitalisering, zullen ook de jongeren een belangrijke rol innemen. Heel wat jonge Vlaamse (student-)ondernemers stropen hun mouwen op om een bijdrage te leveren aan deze ambitieuze doelstellingen. We zetten twee jonge spraakmakers in de kijker: Arne Van Baelen (24), managing director van het online platform WerfWater en Jente Vanhaesebroeck (22), founding director van Eduscale. Zij namen ook deel aan de Vijfdaagse van de Groei van Voka, waar een sessie voorbehouden was voor jongeren.

Bénédicte Soenen
Nieuws

"De crisis heeft de drive bij jonge ondernemers net aangewakkerd"

Hoe kijken jonge ondernemers naar de toekomst in deze uitdagende tijden? “De drive om te ondernemen is door de crisis net nog groter geworden”, meent Bénédicte Soenen van Soenen Golfkarton. En ook Stijn Martens, partner van communicatiebureau Hands, ziet het op nog wat hobbelige maanden na positief in. “Want geloven in de toekomst is ook geloven in je bedrijf.”

foto the big score
Nieuws

Impact voor start- en scale ups

Met de driedaagse The Big Score zet Voka samen met Scale-ups.eu en Vlaio een sterk event voor starters en corporates op. Allen zijn ze op zoek naar ideeën en resources.

sterkstokers
Nieuws

Sterkstokers bekroond tijdens 'Nacht van de veerkracht"

Sterkstokers is als overwinnaar uit de bus gekomen tijdens de ‘Nacht van de Veerkracht’ Dat is de alternatieve versie die Jong Voka Kempen dit jaar heeft uitgewerkt voor haar jaarlijkse ‘Dag van de Gr

Festival Jong Ondernemerschap 2019
Nieuws

Festival Jong Ondernemerschap 2019

300 jonge ondernemers, overnemers en intranemers? Check! Fingerlicking food? Dubbel check! Een inspirerende keynote als kers op de ‘Cake’? Jackpot!

Bert De Brabandere
Nieuws

"Blijven inzetten op flexibiliteit"

Misschien doet de naam Bert De Brabandere niet een meteen een belletje rinkelen, maar wie kent er niet de biermerken Bavik, Petrus of Kwaremont?