Skip to main content
  • Home
  • Ik zoek talent
Arbeidsmarkt & Onderwijs Oost-Vlaanderen

Ik zoek talent

Ben je op zoek naar manieren om medewerkers aan te trekken? Bekijk hier de mogelijkheden. Zet in op diversiteit of maak kennis met de werknemers van morgen.

vul hier de survey in
@Level2Work
Aswini heeft Maarten als mentor in het project @Level2Work

 

@Level2Work

Sta je open voor hoger opgeleid anderstalig talent en wil je je engageren om zelf een talentvolle werkzoekende te begeleiden naar de arbeidsmarkt? Word mentor bij @Level2Work, een ervaring voor het leven!

Meer info


DIG IT

Met dit project willen we inactieve vrouwen met een migratieachtergrond activeren op onze arbeidsmarkt door hen een IT-opleiding aan te bieden. 

Meer info


Jobroad

Geef een rondleiding aan (voornamelijk) lager opgeleide werkzoekenden in je bedrijf gevolgd door sollicitatiegesprekken en eventuele aanwervingen. 
Twijfel niet als je verwoed op zoek bent naar onontgonnen talent en doe mee, on the road.

Meer info


Welt

Ontdek hoe je via een inclusief HR-beleid vacatures kan invullen en wendbare loopbanen kan creëren voor elk talent.

Meer info

 

Welt online bedrijfsbezoeken 

Ben je op zoek naar talent en kan je opleiding bieden op de werkvloer? Op deze online sessies kan je persoonlijk kennismaken met nieuw talent en hun toeleiders!

Meer info

Dig it

Arbeidsmigratie van IT’ers uit Marokko en Senegal-Nigeria

Deze projecten helpen knelpuntvacatures van bedrijven invullen door gerichte economische migratie van IT’ers. Binnen dit project zullen we de aanwerving van hooggekwalificeerde arbeidskrachten vergemakkelijken. Deze landen hebben namelijk een overschot aan hoogopgeleide werknemers, in het bijzonder in de innovatie- en technologiesectoren. Aanwerving van IT talenten: slimme en georganiseerde arbeidsmigratie biedt de oplossing! 

Meer info over Senegal-Nigeria

Meer info over Marokko 

Junior Java Ontwikkelaars: neem een kijkje op het gratis platform met hun video-CV’s


Eures: grenzeloos rekruteren

Wij begeleiden en faciliteren jou in het rekruteren en aanwerven van personeel over de grens. 

Meer info over rekruteren in Europa

logo Scheldemond

Sta je als werkgever open voor meer diversiteit op de werkvloer? Of wil je het zoeken naar passende kandidaten verbreden?

Meer info over rekruteren in Nederland

Eures Scheldemond

Met GrensMatch neem je een kijkje over de grens. De GrensMatch app is een database van kandidaten die bereid zijn om te werken over de grens.
Heb je iemand gevonden die bij je vacature past? Eures brengt je in contact met de kandidaat.

Meer info over werken in de grensregio 

Grensmatch
Download de GrensMatch app

 

De werknemers van morgen ontmoeten? Laat scholieren en doctorandi kennismaken met de arbeidsmarkt en maak werk van een snellere doorstroom vanuit het onderwijs. Ontdek hier hoe je in contact komt met jong talent.

 

From PhD to SME
Tim Schokkaert van Asoreco (tweede van links) werkte samen met enkele doctorandi.


Met scholieren

GIP-jurering: Talent Werkt

Bedrijfsleiders uit de regio jureren GIP-proeven van studenten uit technische richtingen. Zo brengen we bedrijfsleiders samen met directie, vakleerkrachten en studenten, stellen we technische studies positief in het daglicht en creëren we een lokaal netwerk tussen ondernemers en toekomstige medewerkers.

Meer info

Duaal leren

We bouwen graag bruggen tussen bedrijven en scholen in Oost-Vlaanderen. Bij duaal leren verwerven leerlingen in het TSO en BSO en in de toekomst ook studenten in het hoger onderwijs kennis en vaardigheden deels op de werkvloer en deels op de schoolbanken. Doe maar duaal!

Meer info


Met PhD's

Innovatiecafé

In dit café brengen we ondernemers en jonge onderzoekers van hogescholen en universiteiten samen. Doel: een sterkere band tussen wetenschap en bedrijfswereld. PhD-studenten pitchen hun onderzoek en delen hun kennis tijdens een rondetafelgesprek. Bedrijven maken kennis met beloftevolle onderzoekers.

Meer info

From PhD to SME

From PhD to SME is een joint venture tussen de UGent en Voka Oost-Vlaanderen. Het project koppelt kmo’s van jonge onderzoekers. Missie? De koudwatervrees bij beide partijen wegnemen door ze actief te laten samenwerken.

Meer info

Wil je contacten leggen met scholen? Wij helpen je op weg! Vul jouw gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk.

Meer info via https://www.voka.be/privacy

 Wens je meer info? Stuur een mailtje naar Arne of Helena.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat