Skip to main content
  • Home
  • HR Explore: een schatkaart aan mogelijkheden
HR Explore

HR Explore: een schatkaart aan mogelijkheden

Een namiddag vol inspiratiesessies, workshops en straffe inhoud om hr-professionals te herbronnen na hun inzet van de afgelopen periode. Zowel bijleren als beleven staan centraal tijdens deze HR Explore, met een langverwacht netwerkmoment om af te sluiten.

Ben jij er graag bij? Reserveer hier alvast een plaats op de wachtlijst voor deze HR Explore en blijf op de hoogte van het programma.

En wat nog meer?

Dit jaar reiken we de eerste hr-award uit aan de Antwerps-Wase onderneming met de meest lovenswaardige hr-verwezenlijking.
Verdient jouw team deze award? Dien je verdienstelijke hr-case alvast in via onderstaand formulier.

 

HR-Explore zoekt HR-cases om trots op te zijn
Heb jij een HR-case waar je trots op bent en graag wil delen tijdens HR-Explore? Vul dan onderstaand formulier in en wij contacteren u verder.
Uw gegevens
HR-case:
Heb je een HR-case waar je trots op bent en graag wil delen tijdens HR-explore? Geef hieronder wat meer info en wij contacteren je verder.
Meer info via https://www.voka.be/privacy

Wanneer

Prijs

Als lid betaalt u 295 euro (excl. 21% btw)
Als niet-lid betaalt u 395 euro (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 8 november 2021. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van uw inschrijvingsgeld via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van het congres gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien u beroep doet op de kmo-portefeuille, dient u nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 16 november 2021
Projectbedrag: €295 voor leden, €395 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 4

 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans