Skip to main content
  • Home
  • Dé dag van de managementassistent(e)
Dé dag van de managementassistent(e)

Dé dag van de managementassistent(e)

Dé dag waarop iedere managementassistent(e) aanwezig moet zijn!

Als de uitgesproken sleutelfiguur binnen heel wat ondernemingen, is het voor u als managementassistent(e) belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en vaardigheden binnen uw job. Op dé dag van de managementassistent(e) verneemt u de laatste tips & tricks! Dit jaar leert u onder meer hoe u uw stem als hefboom kan inzetten, hoe u een evenwichtige m/v-balans creëert binnen uw organisatie en hoe u aan de hand van bestaande tools professionele communicatie kan maken.

Als afsluiter wordt u getrakteerd op een onvergetelijke voorstelling van The Royal Improphonic Orchestra and Theatre.

Net zoals bij de vorige edities, wacht u weer een gevulde dag boordevol interessante workshops en netwerking. Uiteraard is er weer de nodige aandacht voor ontspanning en gaat u naar huis met een leuke goodiebag.

WORKSHOPS

Laat uw stem spreken!

“Laat me uw stem horen en ik zeg u wie u bent. Uw stem is immers de luidspreker van uw ziel.”

Tijdens deze sessie leert u meer over de mogelijkheden van uw stem in uw persoonlijke communicatie. U ontwikkelt bewustzijn bij het spreken, zodat u meer gehoord wordt en uw impact toeneemt.

Vanuit praktische oefeningen gaat u aan de slag met druk en ademhaling, resonantie en uw lichaam als klankkast. Elk thema wordt theoretisch onderbouwd.

Katrien Van Geystelen, Sparklin’ voice

 

Mannen en vrouwen, hoe werkt dat samen?

Mannen en vrouwen verschillen wel degelijk. Of beter, er bestaat echt zoiets als een masculiene manier van leidinggeven en een feminiene. Dit resulteert bijgevolg in andere manieren van communiceren.

Hoe kunnen mannen en vrouwen op complementaire wijze samenwerken? She & Company heeft een down-to-earth vertaling gemaakt van de verschillen om zo een evenwichtige m/v-balans te creëren.

In deze sessie krijgt u de knowhow en de tips & tricks die relevant zijn voor een optimale samenwerking tussen uzelf en uw leidinggevende(n).

Tamara Lenaerts, She & Company

She & Company

 

 

 

 

Maak uw eigen professionele communicatie

Photoshop, Illustrator, InDesign… U hebt vast al gehoord van deze programma’s waarmee bedrijven hun communicatie in een leuk jasje kunnen steken. Jammer genoeg zijn die vaak duur, te gespecialiseerd en minder gebruiksvriendelijk.

Gelukkig kan u met Word en PowerPoint ook kwalitatieve documenten maken. Op het eerste zicht lijken deze programma’s niet meteen creatieve tools. Maar aan de hand van de tips & tricks die u tijdens deze workshop krijgt, wordt u in geen tijd een vindingrijke creatieve duizendpoot.

Jo Hoornaert, Catena Company

Laat u verrassen!

The Royal Improphonic Orchestra and Theatre (RIOT) brengt u een unieke voorstelling. Een topcast van Vlaanderens beste improvisatoren en twee topmuzikanten zorgen voor een memorabele show. Met de ingrediënten die het publiek aanreikt, koken zij een smakelijk meergangenmenu. Het resultaat? Scènes met veel humor, spanning, ontroering, gegniffel, herkenbaarheid én een pak muziek, gebaseerd op ook uw suggesties over dagelijkse avonturen, stiekem dubbelleven, kinderdromen of grote wensen. Wat het juist wordt? Daar hebben wij ook het raden naar. De enige zekerheid is dat u met een brede glimlach de zaal verlaat.

RIOT

Contactpersonen

Karolien Debruyn

Verantwoordelijke vorming & opleiding

Eva Luyten

Coördinator netwerkactiviteiten

Adres

Radisson Blu Astrid Hotel
Astridplein 7
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Als lid betaalt u 295 euro (excl. 21 % btw).
Als niet-lid betaalt u 345 euro (excl. 21 % btw).

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 29 november 2019. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.
 
Gelieve uw aanvraag bij kmo-portefeuille in te dienen uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van de opleiding.

 
Recupereer een deel van uw opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien u beroep doet op de kmo-portefeuille, dient u nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.
 
Benodigde informatie kmo-portefeuille:
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: datum start opleiding
Projectbedrag: €295 voor leden, €345 voor niet-leden (btw dient rechtstreeks aan ons betaald te worden)

Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: 03 232 22 19 of sem.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner