Skip to main content

Communities

Voka Limburg - Chamber of Commerce and Industry

International enterprise

Voka Limburg - Chamber of Commerce and Industry offers first-line advice to entrepreneurs who want to export, and also provides training to prepare you for the international market. For any questions about certificates of origin or the ATA carnet, please contact our export desk. 

Werk aan de groei van uw bedrijf met Voka

Beter ondernemen met Voka

Dienstverlening op uw maat en behoeften? Dat vindt u bij ons. Wij zijn er voor groot en klein, starter of ancien. We begeleiden u in elke fase van de ontwikkeling van uw bedrijf. De Kamer ondersteunt u zowel bij het starten als bij het groeien. Maar ook bij uw internationale expansie, uw zoektocht naar financiering of het uitwerken van een meetbaar duurzaamheidsplan. Voor elke groeifase waar je je in bevindt, hebben wij groeitrajecten op maat.  

MBA highlights

MBA Highlights Mechelen-Kempen

Altijd al gedroomd van een MBA? Klaar voor een carrièreboost? Voka Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management een exclusieve opleidingsreeks op vlak van ondernemerschap en management: MBA Highlights.

Accelero

Accelero

Boost de snelle groei van uw bedrijf! Accelero is een nieuw en exclusief traject, afgestemd op de specifieke noden van groeibedrijven. Via individuele coaching, ondersteund door 10 bijeenkomsten met andere snelle groeiers, maakt u uw bedrijf groeiklaar.

start up starter

De community voor startende ondernemers

Welkom bij Bryo, het netwerk van Voka voor startende ondernemers. 

Voka Digihub

DigiHub

Welkom bij Voka Digihub, een uniek begeleidingstraject voor datagedreven digitalisering.

Familio

Familio

Familio maakt de uitdagingen van beide generaties - overlaters & overnemers - bespreekbaar en bereidt hen voor op de overdracht van het familiebedrijf.

Voka Health Community

Health Community

Platform voor zorgondernemingen, bedrijven, kenniscentra en patiëntengroepen.

Logo Jong Voka

Jong Voka

Jong Voka verenigt jonge ondernemers en high potentials (tot 40 jaar) in Vlaanderen. Het biedt een dynamisch netwerk om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen.

Logo met tekst mercurio

Mercurio

Internationaal ondernemen voor bedrijven in al hun levensfasen. Welkom bij Mercurio, het netwerk van Voka voor ondernemers die samen ondernemend Vlaanderen verder willen uitbouwen, lokaal en in de wereld. 

Plato web

Plato

Welkom bij Plato, het lerend netwerk voor groeiondernemers van Voka. Een uniek peter/meterschapstraject waarin je samen met andere ondernemers werkt aan de groei en professionalisering van je bedrijf. 

Transitio

Transitio

Transitio is een begeleidingstraject voor bedrijfsleiders die zich willen voorbereiden op een mogelijke verkoop (intern/extern) van hun bedrijf.

VCDO logo

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen verankeren in jouw bedrijfsvoering is een slimme zet, want ondernemingen die inzetten op duurzaam ondernemen zijn weerbaarder, efficiënter en weten meer talent te behouden!

Welt, duurzaam en inclusief HR-beleid

Bouw aan een duurzaam en inclusief HR-beleid

Welt zet in op een toekomstgericht HR-beleid. Via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling ga je aan de slag om optimale duurzame loopbanen te creëren en faciliteren binnen jouw onderneming. Zo haal je het potentieel uit ieder talent! 

Onderwijs-Ondernemen

Onderwijs-Ondernemen

Met Onderwijs-Ondernemen brengt Voka het onderwijs en het bedrijfsleven dichter bij elkaar.

kameracademie

Opleidingen Kameracademie

Niet alleen als ondernemer, maar ook als medewerker, moet je mee zijn in een steeds veranderende wereld. Met de KamerAcademie bieden wij jou een uitgebreid gamma aan opleidingen aan, gaande van eendaagse workshops en infosessies tot meerdaagse LABs, zowel online als offline.

Topvrouwen

Topvrouwen

De Topvrouwen community van Voka Mechelen-Kempen brengt ambitieuze, talentvolle vrouwen samen. In dit interactief netwerk voor ondernemende vrouwen ligt de focus op persoonlijke groei. Je versterkt jezelf en daarmee ook je bedrijf. Een hecht netwerk dat waarde kan creëren voor de behoeftes van vrouwelijk ondernemerschap.

Alfaport

Alfaport Voka

Alfaport Voka is het platform van en voor ondernemingen en beroepsverenigingen uit de Antwerpse haven binnen Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen–Waasland. Alfaport Voka streeft naar een toegankelijke, faciliterende, kostcompetitieve en duurzame Antwerpse haven met het oog op een duurzame verankering van tewerkstelling en toegevoegde waarde in de haven.  

Beroepssectoren

Beroepssectoren

Binnen Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland zijn nog drie beroepssectoren actief met een eigen afdeling: FLAMEA, sectie hout en goederencontroleurs.  

Family Business Hub

Family Business Hub

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland verenigt familiebedrijven en maakt hen sterker voor de toekomst via deze gloednieuwe community. Overdragers en (potentiële) opvolgers. Iedereen kan bij ons terecht! We hebben een gevarieerd aanbod van infosessies, labs, intensieve trajecten en netwerkmomenten.  

HR Hub

HR Hub

De HR Hub geeft u een gebundeld overzicht van alle trajecten, opleidingen en evenementen die we aanbieden rond HR.

IN2STEM

IN2STEM

IN2STEM, kort voor Industry To STEM*, bouwt een brug tussen middelbaar onderwijs en de bedrijfswereld. Via dit project kunnen middelbare scholen hun STEM-strategie versterken en een duurzame samenwerking met bedrijven aangaan. 

Industriewerking

Industriewerking

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland heeft een toegewijde industriewerking. Via het platform industrie, het industrieforum en het peer-to-peer lerend netwerk van de lead plants en lead companies verhogen we de concurrentiekracht in de regio.

Internationaal Ondernemen antwerpen-Waasland

Internationaal ondernemen Antwerpen-Waasland

Hoeft het nog gezegd ? Internationaal ondernemen biedt heel wat mogelijkheden voor Antwerpse bedrijven. Maar eens over de grenzen zien we niet altijd de bomen door het bos. Of je nu net de eerste stappen in het buitenland wil zetten of al enige ervaring op de teller hebt staan, onze Kamer begeleidt u met plezier. Dit doen we door in te zetten op kennisontwikkeling via opleidingen of advies, door ondernemers samen te brengen op evenementen, missies én buitenlandse delegatie-ontvangsten én door ervaringen uit te wisselen in onze communities.   

ING
SD  Worx