Skip to main content

Communities

Match

Match

Openstaande vacatures die u maar niet ingevuld krijgt? Slimme en georganiseerde arbeidsmigratie biedt de oplossing!

Duurzaam ondernemen limburg

Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen verankeren in jouw bedrijfsvoering is een slimme zet, want ondernemingen die inzetten op duurzaam ondernemen zijn weerbaarder, efficiënter en weten meer talent te behouden! Voka - KvK Limburg helpt je op weg.

Lerende netwerken

Lerende Netwerken West-Vlaanderen

Investeer in uw leidinggevenden die meedenken met de organisatie en zin hebben voor verantwoordelijkheid en maak hen intrapreneur van uw onderneming. Bekijk hier het aanbod lerende netwerken per functie:

Prijs Ondernemen

Prijs Ondernemen

Stem vanaf 1 juli op jouw favoriet!   Vanaf 2 juni lieten wij elke week 2 lokale winnaars op jullie los. Via de pers, social media, nieuwsbrieven en deze website konden jullie in de  afgelopen maand  de 9 lokale winnaars samen met ons via een filmpje ontdekken. Vanaf 1 juli is het dan aan jullie en de vakjury om samen dé ultieme winnaar Prijs Ondernemen Voka Mechelen-Kempen aan te duiden. ! En op 17 september verwachten we jullie allen op de uitreiking van deze prijs via onze digitale livestream. De winnaars en enkele genodigden (afhankelijk van de geldende coronmaatregelen) worden uitgenodigd om alles live mee te maken in het Cultureel Centrum te Heist-op-den-Berg. 

Logo met tekst mercurio

Mercurio

Internationaal ondernemen voor bedrijven in al hun levensfasen. Welkom bij Mercurio, het netwerk van Voka voor ondernemers die samen ondernemend Vlaanderen verder willen uitbouwen, lokaal en in de wereld. 

Voka-Vegho

Haven Gent Voka-VeGHO

Voka-VeGHO: een hele lading diensten voor havenbedrijven in North Sea Port

Welzijn & Preventie

Welzijn & Preventie West-Vlaanderen

Preus lik fjirtig op West-Vlaanderen. Dat zijn we. En terecht, want we zijn koploper op vele vlakken. Maar helaas, er zijn ook vlakken waarop we het een pak minder doen. Nergens in ons land gebeuren er zoveel dodelijke arbeidsongevallen als in West-Vlaanderen. Antwerpen niet te na gesproken schieten de West-Vlaamse cijfers uit boven die van de andere Belgische provincies… In het kader van Welzijn & Preventie gaan we daarom elke maand dieper in op één onderwerp, van 'Wat te doen bij een arbeidsongeval?' tot 'het onthaal van nieuwe medewerkers' en 'ergonomie'. 

bryo ovl

Bryo Oost-Vlaanderen

Springplank voor uitbundig ondernemerstalent. Welkom bij Bryo, het netwerk van Voka voor startende ondernemers.

Voka Netwekkers

Voka Netwekkers

Ochtendstond heeft goud in de mond! Voka Oost-Vlaanderen zet in op actief netwerken.

mastermind

Mastermind

Nieuw: Voka Mastermindgroepen. Napoleon Hill schreef met Think & Grow Rich het best verkopende (zelf)management boek uit de geschiedenis. Sinds 1937 werden er wereldwijd meer dan honderd miljoen exemplaren van verkocht. Het gaf ontelbare ondernemers de juiste mindset om hun volle potentieel te benutten en daardoor uiterst succesvol te worden. Hill interviewde meer dan 500 van de beroemdste selfmade multimiljonairs uit zijn tijd over de strategieën om hun eigen succes te bewerkstelligen. Uit die methodes kwam het concept van de Mastermindgroepen. Meer dan ooit terug actueel.

pitch & match

Pitch & Match

Pitch en Match is een gratis ontbijt- en netwerkmoment waar studenten, (pre)starters, start-ups en ervaren ondernemers elkaar vinden, helpen, versterken en mogelijk de eerste stappen zetten naar samenwerken.

Industriewerking

Industriewerking

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland heeft een toegewijde industriewerking. Via het platform industrie, het industrieforum en het peer-to-peer lerend netwerk van de lead plants en lead companies verhogen we de concurrentiekracht in de regio.

Levenslang leren

Levenslang leren West-Vlaanderen

Is levenslang leren een onhaalbaar ideaal? Er wordt al decennia gepraat over het belang ervan maar sterke resultaten blijven uit. Het blijft vooralsnog zoeken naar de juiste aanpak want de noodzaak wordt alsmaar groter. De technologische en digitale revolutie zal de arbeidsmarkt de komende jaren sterk doen veranderen.

Alfaport Voka

Alfaport Voka

Alfaport Voka is het platform van en voor ondernemingen en beroepsverenigingen uit de Antwerpse haven binnen Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen–Waasland. Alfaport Voka streeft naar een toegankelijke, faciliterende, kostcompetitieve en duurzame Antwerpse haven met het oog op een duurzame verankering van tewerkstelling en toegevoegde waarde in de haven.  

Accelero

Accelero

Boost de snelle groei van uw bedrijf! Accelero is een nieuw en exclusief traject, afgestemd op de specifieke noden van groeibedrijven. Via individuele coaching, ondersteund door 10 bijeenkomsten met andere snelle groeiers, maakt u uw bedrijf groeiklaar.

Familio

Familio

Familio maakt de uitdagingen van beide generaties - overlaters & overnemers - bespreekbaar en bereidt hen voor op de overdracht van het familiebedrijf.

Arbeidsmarkt & Onderwijs Oost-Vlaanderen

Arbeidsmarkt & Onderwijs Oost-Vlaanderen

Op zoek naar talent op de werkvloer? Of wil je jouw personeel opleiden en behouden? Hier vind je alle opleidingen of trajecten op maat.

voka d'office

Voka D'Office

Kom elke 3e donderdag van de maand informeel netwerken met collega-ondernemers uit de Kempen tijdens Voka D'Office.

foto logo busje

Café Content

Het weekend inzetten in goed gezelschap? Inspiratie opdoen en contacten leggen tussen pot en pint? Kom vanaf 20 maart naar ons Voka Café: 9 vrijdagen van 16.00 uur tot 18.00 uur. 

Community Vastgoed

Community Vastgoed

Ben jij een professional uit de Limburgse vastgoedsector? Dan mag je niet ontbreken in onze gloednieuwe community! 

innovatie

Innoveren met Voka - KvK Limburg

Onze expertise en ons netwerk helpen jouw onderneming om succesvol te innoveren. 

Internationaal Ondernemen Oost-Vlaanderen

Internationaal Ondernemen Oost-Vlaanderen

Met een wereldwijd netwerk én expertise op maat ondersteunen en begeleiden wij Oost-Vlaamse bedrijven met internationale ambitie. 

logo internationaal ondernemen

Internationaal Ondernemen Vlaams-Brabant

Met een wereldwijd netwerk én expertise op maat ondersteunen en begeleiden wij bedrijven uit Vlaams Brabant met internationale ambitie      

internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen West-Vlaanderen

Gateway to the world - Eén van de strategische doelstellingen van Voka West-Vlaanderen. Reeds jarenlang dragen we bedrijven met internationale ambities een warm hart toe. Meer dan ooit willen we die ondernemingen ondersteunen bij alle uitdagingen die hiermee gepaard gaan. Start u net met uw internationaal verhaal of heeft u al heel wat ervaring op de teller staan? We zijn er om u te adviseren en begeleiden via opleidingen, netwerking en advies op maat.

ING
SD  Worx