Skip to main content

Communities

digital

Digitaliseren met Voka - KvK Limburg

Digitaliseren doe je stap voor stap, lettend op de prioriteiten van je organisatie. Voka - KvK Limburg biedt je een uitgebreid aanbod aan trajecten, opleidingen en netwerken om de juiste stappen in digitalisering te nemen. Ongeacht in welke fase van het digitaliseringsproces je bedrijf zich bevindt, wij kunnen je de juiste professionele begeleiding garanderen. 

logo in2stem

IN2STEM

IN2STEM, kort voor Industry To STEM*, bouwt een brug tussen middelbaar onderwijs en de bedrijfswereld. Via dit project kunnen middelbare scholen hun STEM-strategie versterken en een duurzame samenwerking met bedrijven aangaan. 

Accelero

Accelero

Boost de snelle groei van uw bedrijf! Accelero is een nieuw en exclusief traject, afgestemd op de specifieke noden van groeibedrijven. Via individuele coaching, ondersteund door 10 bijeenkomsten met andere snelle groeiers, maakt u uw bedrijf groeiklaar.

Bryo

Bryo

Welkom bij Bryo, het netwerk van Voka voor startende ondernemers. 

Familio

Familio

Familio maakt de uitdagingen van beide generaties - overlaters & overnemers - bespreekbaar en bereidt hen voor op de overdracht van het familiebedrijf.

HC

Health Community

Platform voor zorgondernemingen, bedrijven, kenniscentra en patiëntengroepen

Logo Jong Voka

Jong Voka

Jong Voka verenigt jonge ondernemers en high potentials in Vlaanderen. Het biedt een dynamisch netwerk om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen die helpen in de uitbouw van hun persoonlijk ondernemersnetwerk. Daarbij wordt het nuttige altijd aan het aangename gekoppeld. De basis wordt gevormd in de acht lokale Jong Voka-werkingen.

Logo met tekst mercurio

Mercurio

Internationaal ondernemen voor bedrijven in al hun levensfasen. Welkom bij Mercurio, het netwerk van Voka voor ondernemers die samen ondernemend Vlaanderen verder willen uitbouwen, lokaal en in de wereld. 

Voka Onderneming en Politiek

Onderneming en Politiek

Het Voka-programma Onderneming & Politiek organiseert ontmoetingen tussen ondernemers en politici. Politici leren er het bedrijfsleven kennen. Als ondernemer doorgrondt u de werking van het politieke bedrijf. Het programma slaat op verschillende manieren een brug tussen ondernemers en politici.

Hr - Menselijk kapitaal West-Vlaanderen

Menselijk Kapitaal West-Vlaanderen

Meer dan ooit is het noodzakelijk om te investeren in menselijk kapitaal om de vele uitdagingen op onze arbeidsmarkt en in het hr-beleid de baas te kunnen in een digitale toekomst. Menselijk kapitaal moet een prominente plaats krijgen in de groei- en innovatiestrategie van onze West-Vlaamse ondernemingen.

Plato

Plato

Welkom bij Plato, hét lerend netwerk van Voka, waar kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking centraal staan.

Transitio

Transitio

Transitio is een begeleidingstraject voor bedrijfsleiders die zich willen voorbereiden op een mogelijke verkoop (intern/extern) van hun bedrijf.

fbh

Family Business Hub

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland verenigt familiebedrijven en maakt hen sterker voor de toekomst via deze gloednieuwe community. Overdragers en (potentiële) opvolgers. Iedereen kan bij ons terecht! We hebben een gevarieerd aanbod van infosessies, labs, intensieve trajecten en netwerkmomenten.  

Bryo Vlaams-Brabant

Bryo Vlaams-Brabant

🚀 Bryo is het netwerk voor startende ondernemers. Bryo focust daarbij op enthousiast talent met een hoog potentieel met een grote goesting om te onderneming.

Circulaire economie

Circulaire economie

De Vlaamse regering heeft de ambitie uitgesproken om tegen 2030 in Europa koploper te zijn inzake circulaire economie. Eind 2020 voegde minister Crevits de daad bij het woord en stelde dat duurzaamheid en circulariteit voortaan een belangrijk criterium zijn bij de goedkeuring van innovatie-subsidieprojecten.

Jong Voka Vlaams-Brabant

Jong Voka Vlaams-Brabant

Jong Voka Vlaams-Brabant verenigt en versterkt jonge ondernemers en high potentials uit onze provincie. Jong Voka biedt je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen die je helpen bij de uitbouw van je persoonlijk netwerk. 

MBA

MBA Highlights Mechelen-Kempen

Altijd al gedroomd van een MBA? Klaar voor een carrièreboost? Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management een exclusieve opleidingsreeks op vlak van ondernemerschap en management: MBA Highlights. Deze opleiding combineert academische kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling en heeft als doel bedrijven te helpen groeien op een duurzame wijze.

Logo

Masterclass Samen Circulair

Duurzaam ondernemen is voor Voka van groot belang. Het sterkt onze ondernemingen voor de toekomst. Gezien de uitdagingen waarvoor we staan, is het van groot belang dat bedrijven nu al inzetten op duurzaamheid. Via het Voka Charter Duurzaam Ondernemen begeleiden we bedrijven al om stappen te zetten binnen elke SDG (Sustainable Development Goals). Graag gaan we nog een stapje verder; in de Masterclass Samen Circulair willen we bedrijven ondersteunen in de opmaak van hun circulair business model. 

Plato Vlaams-Brabant

Plato Vlaams-Brabant

📈 Plato is het lerend netwerk voor ondernemers die willen groeien. Plato biedt je de mogelijkheid om jouw bedrijfsvoering onder de loep te nemen en je te professionaliseren in in één of meerdere managementdomeinen.

Familio Vlaams-Brabant

Familio Vlaams-Brabant

Dit begeleidingstraject op maat, gericht op familiebedrijven die binnen de 8 jaar een generatiewissel overwegen door te voeren, maakt de uitdagingen van beide generaties – overlaters en overnemers – bespreekbaar.    

brexit, informatie, hulp, faq, internationaal ondernemen, internationaal verkopen, ik wil internationaal doorbreken, internationalisering, naar buitenland, exporteren met bedrijf, bedrijfsexport

Internationaal Ondernemen Vlaams-Brabant

🌎 Met een wereldwijd netwerk én expertise op maat ondersteunen en begeleiden wij Vlaams-Brabantse bedrijven met internationale ambities.       

Leaders West-Vlaanderen

Leaders West-Vlaanderen

Het nieuwe Leader traject, bestaande uit 4 sessies, brengt u een combinatie van inspirerende voordrachten en interessante bedrijfsbezoeken. We reiken u graag best practices aan op het gebied van supply chain, hr, finance of sales. Dit exclusieve, high level traject werd ontworpen voor de rechterhand van de CEO/zaakvoerder (director) en wordt dan ook voor deze groep voorbehouden.

Onderwijs-Ondernemen

Onderwijs-Ondernemen

Met Onderwijs-Ondernemen brengt Voka het onderwijs en het bedrijfsleven dichter bij elkaar.

Netwerken Vlaams-Brabant, netwerk(en)(ing), netwerken, netwrking, netwerkevent, network(ing), voka vlaams brabant, voka leuven, voka, kvk, kamer van koophandel

Netwerken Vlaams-Brabant

🖧  Voka verbindt ondernemers en stimuleert netwerken op verschillende manieren als grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaams-Brabant met zo'n 1.500 bedrijven als lid.  

ING
SD  Worx