Skip to main content

Community's

Accelero

Accelero

Uw bedrijf klaarstomen voor een sterke, duurzame groei? Daarvoor stapt u toch mee in Accelero? Accelero is een exclusief traject, afgestemd op de specifieke noden van snelle groeibedrijven.

voka d'office

Voka D'Office

Kom elke 3e donderdag van de maand informeel netwerken met collega-ondernemers uit de Kempen tijdens Voka D'Office.

foto logo busje

Café Content

Aftellen naar het weekend wordt dankzij het Voka Café nog leuker! Elke vrijdag zet je jouw weekend goed in met ons Voka Café van 16.00 tot 18.00 u. Laat je inspireren tussen pot en pint!

Community Vastgoed

Community Vastgoed

Ben jij een professional uit de Limburgse vastgoedsector? Dan mag je niet ontbreken in onze gloednieuwe community! 

innovatie

Innovatie

Innoveren betekent vernieuwen: dingen anders en beter doen om competitief te blijven in een snel veranderende wereld. Of het nu gaat over het vinden van financiële middelen, gespecialiseerd advies bij een technologische ontwikkeling of het veranderen van je strategie. Wij helpen je graag op weg via opleidingen, advies op maat of door je in contact te brengen met andere ondernemers uit onze community. Zo heb je steeds een klankbord en kan je leren uit ervaringsuitwisseling. 

Internationaal Ondernemen Oost-Vlaanderen

Internationaal Ondernemen Oost-Vlaanderen

Met een wereldwijd netwerk én expertise op maat ondersteunen en begeleiden wij Oost-Vlaamse bedrijven met internationale ambitie. 

logo internationaal ondernemen

Internationaal Ondernemen Vlaams-Brabant

Met een wereldwijd netwerk én expertise op maat ondersteunen en begeleiden wij bedrijven uit Vlaams Brabant met internationale ambitie      

internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen West-Vlaanderen

Gateway to the world - Eén van de strategische doelstellingen van Voka West-Vlaanderen. Reeds jarenlang dragen we bedrijven met internationale ambities een warm hart toe. Meer dan ooit willen we die ondernemingen ondersteunen bij alle uitdagingen die hiermee gepaard gaan. Start u net met uw internationaal verhaal of heeft u al heel wat ervaring op de teller staan? We zijn er om u te adviseren en begeleiden via opleidingen, netwerking en advies op maat.

Onderwijs-Ondernemen

Onderwijs-Ondernemen

Met Onderwijs-Ondernemen brengt Voka het onderwijs en het bedrijfsleven dichter bij elkaar.

productinnovatie

Productinnovatie West-Vlaanderen

Ontwikkelen van nieuwe producten of diensten in samenwerking met een extern ontwerpteam

Bryo

Bryo

Springplank voor uitbundig ondernemerstalent Welkom bij Bryo, het netwerk van Voka voor startende ondernemers

Familio

Familio

Familio maakt de uitdagingen van beide generaties - overlaters & overnemers - bespreekbaar en bereidt hen voor op de overdracht van het familiebedrijf.

HC

Health Community

Platform voor zorgondernemingen, bedrijven, kenniscentra en patiëntengroepen

Jong Voka

Jong Voka

Jong Voka verenigt jonge ondernemers en high potentials in Vlaanderen. Het biedt een dynamisch netwerk om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen die helpen in de uitbouw van hun persoonlijk ondernemersnetwerk. Daarbij wordt het nuttige altijd aan het aangename gekoppeld. De basis wordt gevormd in de negen lokale Jong Voka-werkingen.

Plato

Plato

Samen sterker ondernemen Welkom bij Plato, hét lerend netwerk van Voka, waar kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking centraal staan.

Transitio

Transitio

Transitio is een begeleidingstraject voor bedrijfsleiders die zich willen voorbereiden op een mogelijke verkoop (intern/extern) van hun bedrijf.

VCDO

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) biedt jouw onderneming de mogelijkheid om via een actieplan op maat resultaatgericht en optimaliserend aan duurzaam ondernemen te werken!

Welt

Welt

Mensen maken het bedrijf Welkom bij Welt, het traject van Voka dat uw talent- en opleidingsbeleid helpt te ontwikkelen

Voka Onderneming en Politiek

Onderneming en Politiek

Het Voka-programma Onderneming & Politiek organiseert ontmoetingen tussen ondernemers en politici. Politici leren er het bedrijfsleven kennen. Als ondernemer doorgrondt u de werking van het politieke bedrijf. Het programma slaat op verschillende manieren een brug tussen ondernemers en politici.

Brexit

Brexit

U doet zaken met het Verenigd Koninkrijk? Dan bent u allicht ook in de ban van de Brexit... In deze rubriek informeren we u over alle evoluties in het Brexit dossier en over de opleidingen en info-sessies die we hierover organiseren.

Devise

Devise Interreg Europe

DIGITAL TECH SMEs AT THE SERVICE OF REGIONAL SMART SPECIALISATION STRATEGIES Met het Interreg Europe-project DEVISE willen we digitale technologiebedrijven beter matchen met de sterke industriële sectoren in onze regio: mechatronica, textiel & nieuwe materialen, agrovoeding,… Want digitale technologie biedt een wereld aan kansen en kan de sterkhouders in onze regio nog competitiever maken. 

Voka One

Voka One West-Vlaanderen

Als ondernemer zonder medewerkers kent u het belang van een netwerk. U wilt een onafhankelijk klankbord en uw netwerk een boost geven? U bent op zoek naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen? Dan is Voka One iets voor u. Via het Voka-netwerk kunt u deel uitmaken van de nieuwe Voka One-community op maat van u als ondernemer. Via vier collectieve sessies krijgt u inzicht in het ondernemerschap.

ISE

Innovative Sector Exchange

Innovative Sector Exchange (ISE) zal de West-Vlaamse bedrijven uit verschillende belangrijke sectoren ondersteunen om te innoveren en te internationaliseren door partners te vinden en samen te werken met bedrijven uit Frankrijk, Verenigd Koninkrijk & Nederland.

Start&GO

Start&GO

West-Vlaanderen wordt traditioneel gekenmerkt door een sterk ondernemerschap. Het heeft onze regio economisch op de kaart gezet. Veelal familiaal gegroeide kmo’s vormen nog steeds het hart van de West-Vlaamse economie, een hart dat tot ver buiten onze grenzen klopt. Om dit in de toekomst te blijven verzekeren, werd Start&GO (voorheen Actie voor Starters) opgezet. Het starters- en ondernemerslandschap is in tien jaar tijd grondig veranderd. Nieuwe technologieën, disruptie, global challenges: de wereld verandert snel en als ondernemer moet je mee-, en liefst zelfs vooroplopen. Om hen daarin te ondersteunen, is het aanbod van Start&GO dan ook een stuk uitgebreider en future-proof geworden.

ING
SD Worx