Skip to main content
  • Communities

Communities

Werk aan de groei van uw bedrijf met Voka

Beter ondernemen met Voka

Dienstverlening op uw maat en behoeften? Dat vindt u bij ons. Wij zijn er voor groot en klein, starter of ancien. We begeleiden u in elke fase van de ontwikkeling van uw bedrijf. De Kamer ondersteunt u zowel bij het starten als bij het groeien. Maar ook bij uw internationale expansie, uw zoektocht naar financiering of het uitwerken van een meetbaar duurzaamheidsplan. Voor elke groeifase waar je je in bevindt, hebben wij groeitrajecten op maat.  

Bouw & Vastgoed

Bouw & Vastgoed

Deze community brengt projectontwikkelaars, investeerders, architecten, aannemers, vastgoedmakelaars, toeleveranciers en studiebureaus dichter bij elkaar om op een respectvolle en open manier te streven naar vernieuwing en innovatie. Ontdek alle informatie, activiteiten of nieuws op deze pagina.

Eigenaars-ondernemers

Kompas voor eigenaars-ondernemers

Als ondernemer durf jij risico's te nemen, blaak je van het doorzettingsvermogen en heb je steeds een duidelijk doel voor ogen. Maar als eigenaar moet je stevig met je voeten op de grond staan en het volledige kapitaal van jouw onderneming beheren. Dat brengt specifieke uitdagingen met zich mee en vraagt dus om een bijzondere aanpak.

Digitaliseren en innoveren van je bedrijf

Digitalisatie en innovatie

Bij de digitalisering van je bedrijf sta je niet alleen. Ondersteuning, begeleiding en een traject op maat van jouw bedrijf, daar gaan we voor. Onze samenleving digitaliseert in een sneltempo. Zaken als artificiële intelligentie, cybersecurity en datamanagement spelen steeds een belangerijkere rol. Als ondernemend bedrijf kan je niet achterblijven. Met onze Digi Hub bieden we verschillende infosessie, trajecten en opleiding aan die jou bijstaan bij het digitaliseren en innoveren van je bedrijf. Vind hieronder het traject dat bij jou past.

Voka Limburg - Chamber of Commerce and Industry

International enterprise

Voka Limburg - Chamber of Commerce and Industry offers first-line advice to entrepreneurs who want to export, and also provides training to prepare you for the international market. For any questions about certificates of origin or the ATA carnet, please contact our export desk. 

MBA highlights

MBA Highlights Mechelen-Kempen

Altijd al gedroomd van een MBA? Klaar voor een carrièreboost? Voka Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management een exclusieve opleidingsreeks op vlak van ondernemerschap en management: MBA Highlights.

Voka Accelero

Voka Accelero

Versterk je snelle groei

Voka Bryo

Voka Bryo

Start of schaal je onderneming

Voka Digihub

Voka Digihub

Test, leer & digitaliseer

Voka Familio

Voka Familio

Maak werk van je familiale overdracht

Voka Health Community

Health Community

Platform voor zorgondernerschap 

Logo Jong Voka

Jong Voka

Netwerk voor jong ondernemerschap

Voka Mercurio

Voka Mercurio

Onderneem internationaal

Voka Plato

Voka Plato

Leer en groei met collega-ondernemers

Voka Transitio

Voka Transitio

Bereid je onderneming voor op overname

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Veranker duurzaamheid in je onderneming

Voka Welt

Voka Welt

Bouw aan een inclusieve onderneming

Onderwijs-Ondernemen

Onderwijs-Ondernemen

Met Onderwijs-Ondernemen brengt Voka het onderwijs en het bedrijfsleven dichter bij elkaar.

Kameracademie 21-22

Opleidingen Kameracademie

Niet alleen als ondernemer, maar ook als medewerker, moet je mee zijn in een steeds veranderende wereld. Met de Kameracademie bieden wij jou een uitgebreid gamma aan opleidingen aan, gaande van eendaagse workshops en infosessies tot meerdaagse LABs, zowel online als offline.

Topvrouwen

Topvrouwen

De Topvrouwen community van Voka Mechelen-Kempen brengt ambitieuze, talentvolle vrouwen samen. In dit interactief netwerk voor ondernemende vrouwen ligt de focus op persoonlijke groei. Je versterkt jezelf en daarmee ook je bedrijf. Een hecht netwerk dat waarde kan creëren voor de behoeftes van vrouwelijk ondernemerschap.

Alfaport

Alfaport Voka

Alfaport Voka is het platform van en voor ondernemingen en beroepsverenigingen uit de Antwerpse haven binnen Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen–Waasland. Alfaport Voka streeft naar een toegankelijke, faciliterende, kostcompetitieve en duurzame Antwerpse haven met het oog op een duurzame verankering van tewerkstelling en toegevoegde waarde in de haven.  

Beroepssectoren

Beroepssectoren

Binnen Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland zijn nog drie beroepssectoren actief met een eigen afdeling: FLAMEA, sectie hout en goederencontroleurs.  

Family Business Hub

Family Business Hub

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland verenigt familiebedrijven en maakt hen sterker voor de toekomst via deze gloednieuwe community. Overdragers en (potentiële) opvolgers. Iedereen kan bij ons terecht! We hebben een gevarieerd aanbod van infosessies, labs, intensieve trajecten en netwerkmomenten.  

HR Hub

HR Hub

Of je nu een multinational of een startende kmo bent, een professioneel HR-beleid is het fundament van een succesvolle bedrijfsvoering. Met een uitgebreid aanbod van lerende netwerken, kortlopende opleidingen en interactieve ateliers, geeft Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland HR-coaching op maat van elke onderneming. De HR Hub geeft u een gebundeld overzicht van alle trajecten, opleidingen en evenementen die we aanbieden rond HR.

ING
SD  Worx