Skip to main content

Communities

MBA

MBA Highlights Mechelen-Kempen

Altijd al gedroomd van een MBA? Klaar voor een carrièreboost? Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management een exclusieve opleidingsreeks op vlak van ondernemerschap en management: MBA Highlights. Deze opleiding combineert academische kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling en heeft als doel bedrijven te helpen groeien op een duurzame wijze.

fbh

Family Business Hub

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland begeleidt uw familiebedrijf in elke fase. Wij zorgen samen met u voor sterke familiebedrijven voor de toekomst.

Accelero

Accelero

Boost de snelle groei van uw bedrijf! Accelero is een nieuw en exclusief traject, afgestemd op de specifieke noden van groeibedrijven. Via individuele coaching, ondersteund door 10 bijeenkomsten met andere snelle groeiers, maakt u uw bedrijf groeiklaar.

Bryo

Bryo

Welkom bij Bryo, het netwerk van Voka voor startende ondernemers. 

Familio

Familio

Familio maakt de uitdagingen van beide generaties - overlaters & overnemers - bespreekbaar en bereidt hen voor op de overdracht van het familiebedrijf.

Logo Jong Voka

Jong Voka

Jong Voka verenigt jonge ondernemers en high potentials in Vlaanderen. Het biedt een dynamisch netwerk om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen die helpen in de uitbouw van hun persoonlijk ondernemersnetwerk. Daarbij wordt het nuttige altijd aan het aangename gekoppeld. De basis wordt gevormd in de acht lokale Jong Voka-werkingen.

Logo met tekst mercurio

Mercurio

Internationaal ondernemen voor bedrijven in al hun levensfasen. Welkom bij Mercurio, het netwerk van Voka voor ondernemers die samen ondernemend Vlaanderen verder willen uitbouwen, lokaal en in de wereld. 

Onderwijs-Ondernemen

Onderwijs-Ondernemen

Met Onderwijs-Ondernemen brengt Voka het onderwijs en het bedrijfsleven dichter bij elkaar.

Plato

Plato

Samen sterker ondernemen! Welkom bij Plato, hét lerend netwerk van Voka, waar kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking centraal staan.

Transitio

Transitio

Transitio is een begeleidingstraject voor bedrijfsleiders die zich willen voorbereiden op een mogelijke verkoop (intern/extern) van hun bedrijf.

VCDO logo

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Welt

Welt

Mensen maken het bedrijf Welkom bij Welt, het traject van Voka dat uw talent- en opleidingsbeleid helpt te ontwikkelen

Duurzaam ondernemen limburg

Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen verankeren in jouw bedrijfsvoering is een slimme zet, want ondernemingen die inzetten op duurzaam ondernemen zijn weerbaarder, efficiënter en weten meer talent te behouden! Voka - KvK Limburg helpt je op weg.

Voka-Vegho

Haven Gent Voka-VeGHO

Voka-VeGHO: een hele lading diensten voor havenbedrijven in North Sea Port

Internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen

Hoeft het nog gezegd ? Internationaal ondernemen biedt heel wat mogelijkheden voor Antwerpse bedrijven. Maar eens over de grenzen zien we niet altijd de bomen door het bos. Of je nu net de eerste stappen in het buitenland wil zetten of al enige ervaring op de teller hebt staan, onze Kamer begeleidt u met plezier. Dit doen we door in te zetten op kennisontwikkeling via opleidingen of advies, door ondernemers samen te brengen op evenementen, missies én buitenlandse delegatie-ontvangsten én door ervaringen uit te wisselen in onze communities.   

Lerende netwerken

Lerende Netwerken West-Vlaanderen

Investeer in uw leidinggevenden die meedenken met de organisatie en zin hebben voor verantwoordelijkheid en maak hen intrapreneur van uw onderneming. Bekijk hier het aanbod lerende netwerken per functie:

Match

Match

Openstaande vacatures die u maar niet ingevuld krijgt? Slimme en georganiseerde arbeidsmigratie biedt de oplossing!

Welzijn & Preventie

Welzijn & Preventie West-Vlaanderen

Preus lik fjirtig op West-Vlaanderen. Dat zijn we. En terecht, want we zijn koploper op vele vlakken. Maar helaas, er zijn ook vlakken waarop we het een pak minder doen. Nergens in ons land gebeuren er zoveel dodelijke arbeidsongevallen als in West-Vlaanderen. Antwerpen niet te na gesproken schieten de West-Vlaamse cijfers uit boven die van de andere Belgische provincies… In het kader van Welzijn & Preventie gaan we daarom elke maand dieper in op één onderwerp, van 'Wat te doen bij een arbeidsongeval?' tot 'het onthaal van nieuwe medewerkers' en 'ergonomie'. 

Voka Netwekkers

Voka Netwekkers

Ochtendstond heeft goud in de mond! Voka Oost-Vlaanderen zet in op actief netwerken.

mastermind

Mastermind

Nieuw: Voka Mastermindgroepen. Napoleon Hill schreef met Think & Grow Rich het best verkopende (zelf)management boek uit de geschiedenis. Sinds 1937 werden er wereldwijd meer dan honderd miljoen exemplaren van verkocht. Het gaf ontelbare ondernemers de juiste mindset om hun volle potentieel te benutten en daardoor uiterst succesvol te worden. Hill interviewde meer dan 500 van de beroemdste selfmade multimiljonairs uit zijn tijd over de strategieën om hun eigen succes te bewerkstelligen. Uit die methodes kwam het concept van de Mastermindgroepen. Meer dan ooit terug actueel.

pitch & match

Pitch & Match

Pitch en Match is een gratis ontbijt- en netwerkmoment waar studenten, (pre)starters, start-ups en ervaren ondernemers elkaar vinden, helpen, versterken en mogelijk de eerste stappen zetten naar samenwerken.

Industriewerking

Industriewerking

Levenslang leren

Levenslang leren West-Vlaanderen

Is levenslang leren een onhaalbaar ideaal? Er wordt al decennia gepraat over het belang ervan maar sterke resultaten blijven uit. Het blijft vooralsnog zoeken naar de juiste aanpak want de noodzaak wordt alsmaar groter. De technologische en digitale revolutie zal de arbeidsmarkt de komende jaren sterk doen veranderen.

Alfaport Voka

Alfaport Voka

Alfaport Voka is het platform van en voor ondernemingen en beroepsverenigingen uit de Antwerpse haven binnen Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen–Waasland. Alfaport Voka streeft naar een toegankelijke, faciliterende, kostcompetitieve en duurzame Antwerpse haven met het oog op een duurzame verankering van tewerkstelling en toegevoegde waarde in de haven.  

ING
SD  Worx