Skip to main content
Map
  • Apzi - Voka West-Vlaanderen

Apzi - Voka West-Vlaanderen

Sinds 2014 behartigen Apzi en Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen de belangen van de bedrijven in Zeebrugge. Op 1 januari 2021 werden beide organisaties verder geïntegreerd. Samen vertegenwoordigen Apzi en Voka West-Vlaanderen de 320 havengerelateerde bedrijven ten aanzien van politici en stakeholders en ijveren we voor een ondernemingsvriendelijk klimaat dat de havenbedrijven in Zeebrugge ondersteunt in hun verdere groei.
Apzi - Voka West-Vlaanderen verenigt en verdedigt de Zeebrugse havenbedrijven
  • Verdedigt de belangen van de bedrijven in Zeebrugge en ijvert voor een gunstig fiscaal en bedrijfsvriendelijk klimaat (mobiliteit, infrastructuur, arbeidsmarkt, enz). Daartoe onderhouden we nauwe contacten met de lokale, regionale en nationale overheden.
  • Bezorgt u een hele lading aan kennis, advies en expertise.
  • Brengt de bedrijven bijeen rond verschillende topics. Elk voorjaar en najaar ontwikkelen we een aanbod aan maritieme opleidingen, op maat van de bedrijven in Zeebrugge.
  • Organiseert boeiende en kwalitatieve netwerkevenementen die de leden dichter bij elkaar brengen: portlunches, recepties, bedrijfsbezoeken, port golf day, enz.
  • Communiceert en informeert via verschillende kanalen over onze activiteiten.
haven Zeebrugge

 

Waarom kiezen voor Apzi - Voka West-Vlaanderen?

Belangenbehartiger 

We wegen op het beleid en zetten dossiers op de agenda die er toe doen en dat op lokaal, Vlaams, federaal en internationaal niveau.

Kennispartner en dienstverlener

We ondersteunen u als ondernemer en uw ondernemende medewerker bij al uw vragen en noden. Bij ons vindt u de knowhow die u nodig heeft om uw groeiambities vorm te geven. We
organiseren maritieme opleidingen op maat van uw bedrijf.

Trendwatcher

Fundamentele trends of snelle hypes in de maritieme wereld? We onderscheiden voor u het ene van het andere. Zo heeft u steeds een stapje voor en zorgen we voor sterke ecosystemen in onze haven.

Groeiversterker en matchmaker

U treedt binnen in een ruim netwerk van exportgerichte bedrijven. Tijdens onze activiteiten en netwerkevents verruimt u uw blik en komt u in contact met potentiële partners. We ondersteunen uw internationale ambities.

 

Wij zetten uw prioriteiten op de agenda! Bekijk hier onze folder.

apzi